Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át kellene ezt beszélni ha ilyet tenne párod?
Hogy újabban késne a munkából reggelente. 5perc séta csupán, mégis autóval megy, fél8ra kell bent lennie.
Ha nagyon akarna tudna előbb is le feküdni mint éjfél.
Én notorius késő vagyok, szóltak már a meloban is, de kompenzálom a túórákkal is(ingyen..), meg alapbóp is lehet csúsztatni is nálunk meg stb.
Most is kések fel 8 ra bent kelltt volna már lennem..
Na de ha a párom ebbe beleütné az orrát, az eléggé meglepne. Nem általános iskolás gyerek+egy anya a kapcsolatunk.
Párom max olyanokat szokott inkább(exem is), hogy elvisznek inkább kocsival, zene indít vigyorgunk és go. Nem állnak le "nevelgetni".
Felelőtlenség és trehányság.
Szívesen! 💐
Jaj a depressziósokra is ezt mondják hogy csak lusta. Annyira tipikus hogy mások csak ugatni tudnak.
Ha meg is erőltetem magam és pl 1 hétig nem kések hatalmas önkontrollal, hosszútávon semmiképpen nem működik soha sehol.
Bírosági tárgyalásra is úgy értem be, hogy már hivatalból hivtak, ha nem érkezem meg, akkor bevisznek..legyek szives felkelni..aztán mikor megérkeztem mondták is a többiek hogy tőlem mást nem is vártak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!