Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Át kellene ezt beszélni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Át kellene ezt beszélni ha ilyet tenne párod?

Figyelt kérdés

Hogy újabban késne a munkából reggelente. 5perc séta csupán, mégis autóval megy, fél8ra kell bent lennie.

Ha nagyon akarna tudna előbb is le feküdni mint éjfél.

2024. máj. 9. 07:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nincs ezen mit átbeszélni, semmi közöm hozzá, hogy mikor és hogyan ér be a munkahelyére. Igazából a munkájához sincs közöm.
2024. máj. 9. 07:33
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Én notorius késő vagyok, szóltak már a meloban is, de kompenzálom a túórákkal is(ingyen..), meg alapbóp is lehet csúsztatni is nálunk meg stb.

Most is kések fel 8 ra bent kelltt volna már lennem..

Na de ha a párom ebbe beleütné az orrát, az eléggé meglepne. Nem általános iskolás gyerek+egy anya a kapcsolatunk.

Párom max olyanokat szokott inkább(exem is), hogy elvisznek inkább kocsival, zene indít vigyorgunk és go. Nem állnak le "nevelgetni".

2024. máj. 9. 07:35
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
*Kerestem ennek a betegségnek amugy az okait megoldásait hát ma sincs meg.
2024. máj. 9. 07:37
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Felelőtlenség és trehányság.

Szívesen! 💐

2024. máj. 9. 07:40
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
4 holtbiztos vagyok benne hogy betegség.
2024. máj. 9. 07:55
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Hogyha a főnöke vagy, akkor jelezd. Egyéb esetben mi értelme, miért akarod, hogy változtasson rajta, ha a főnökének megfelel? Feleslegesen cseszegeted.
2024. máj. 9. 07:56
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Hat szerintem annyiban azért van hozza köze a kérdezőnek, ha emiatt esetleg elbocsátják a párját, ugyanis addig neki kell eltartania, amíg nem talál egy másik munkahelyet. Aztán ha ott is késik, emiatt ugyanugy elküldhetik és ez így megy tovább…
2024. máj. 9. 08:09
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
#3 Felelőtlen vagy,gyenge jellem,és próbálod erre fogni,hogy jaajjjj betegséééggggg. Hagyjad már,hülyegyerek.
2024. máj. 9. 08:49
 9/15 anonim ***** válasza:
14%

Jaj a depressziósokra is ezt mondják hogy csak lusta. Annyira tipikus hogy mások csak ugatni tudnak.

Ha meg is erőltetem magam és pl 1 hétig nem kések hatalmas önkontrollal, hosszútávon semmiképpen nem működik soha sehol.

Bírosági tárgyalásra is úgy értem be, hogy már hivatalból hivtak, ha nem érkezem meg, akkor bevisznek..legyek szives felkelni..aztán mikor megérkeztem mondták is a többiek hogy tőlem mást nem is vártak:D

2024. máj. 9. 10:03
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a párom notórius késő volt. Az, hogy a munkahelyéről elkésik nyilván a saját problémája és nincs rád kihatással, de ha pl télen beér a vonatod, és a sötétbe, hidegbe kell kint vacognod még plusz 5-10 percet mert ugyanúgy elkésik és kb mindig ez van már elég tiszteletlenbe áttud menni a dolog, és zavaró.
2024. máj. 9. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!