Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennéd a párodért?
Azt hogy felmész érte Pestre busszal. Ő nem vezet Pesten, így marad a busz.
50kmre lakunk a fővárostól és ahová jár most egy hétig sincs annyira a belvárosban.
Viszont este kb 7 8 körül végez de sose tudni pontosan, így sokszor várhatsz rá az èpületnèl mivel te is busszal kell felmenj. Nem szeret egyedül este későn utazni.
Hat én pár nélkül rengetegszer jottem haza egyedül busszal… éjfélkor is fiatal nőként
De persze ha ezt meg kell kérdezni az már gaz
23-as, ne mondd már, hogy az akkora teljesítmény, hogy este 8-kor egy felnőtt nő képes legyen hazamenni egyedül. Nagyon sok nő dolgozik ilyenkor, sőt még éjszaka is, akkor mindenkit kisérgetni kellene? Ha nem lenne párja, akkor az apukája jönne érte, mint az óvodában? Itt nem én érzem magam nyomorultnak, azt hiszem. És ha egyszer gyereke lesz, akkor azt ki fogja megvédeni, kisérgetni, ha ő saját magát se tudja?
Az megvan, hogy este 7-8-kor még világos van?
Irigy a halál, nekem is van normális párom, nyilván ő is szívesen kisérgetne, ha én is ilyen nyámnyila lennék.
Megint csak a fél sztori lett leírva, épp csak a lényeget hagyja ki ez a nyomorult, mint mindig.
A csaja total depressziós, most már szociális fóbiája is van. Például nem tud egyedül elmenni megtankolni az autót, oda is ketten kellenek. Egy ilyen mentálisan beteg ember esetében teljesen más helyzet, hogy este egyedül kell hazajutnia. Ő erre egyszerűen nem képes, pont úgy, mint egy kisgyerek. Nem teljesen százas. Ezért van még mindig a kérdezővel. Aki rá is tesz ezekre a mentális betegségekre, hogy ne tudja elhagyni, és legyen kit kínoznia.
Erre írtam, hogy egye meg amit főzött, és ha ilyen párt akart, akkor igenis kísérje haza. Ha meg nem tetszik neki, hogy a párja lassan gondnokságra szorul, akkor ideje lenne elengedni.
Az egész város ezen csámcsog, hogy mióta vele lakik a csaj, azóta teljesen leépült, öregedett 25 évet, mint egy kisnyugdíjas. Többen állítják, hogy biztos verni is szokta. De azt talán csak nem, erre utaló dolgokat nem szokott írni. Meg szerintem fizikailag is puding hozzá. Bár elég kicsi a csaja. Ki tudja.
Sejtettem, hogy lesz ilyen primitív megnyilvánulás. Nem ártana kicsit utánaolvasnod a viktimológiának, ugyanis a kívánatosságnak semmi köze nincs a nemi erőszakhoz, ami alapvetően hatalommal (testi erőfölénnyel) való visszaélés.
27es, igen jól érted. Annyira nem kell sokat utazni mert itt van Buda szélén.
Annyira nem ismerem a pesti és budai határokat de a kopaszi gáthoz közeli a hely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!