Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerinted ez túlzás anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez túlzás anyagi vonatkozásban?

Figyelt kérdés

Együtt élünk 6éve, külön kasszán.

Szüleim egy üres lakásában élünk, erre nincs fizetni valónk.

Általában havi több kisebb bevásárlás van amit én fizetek úgy is hogy javarészt neki kellenek

gluténmentes ételek. Egy nagyobb vásárlást kb 30e Ft fizet ő.

Mivel van tesómnak kocsija így van h egyutt megyunk vásárolni, de nem enged fizetni csak nagyon ritkán.

Emellett mindenki fizeti a saját egyéb dolgait ( tel.számla, hobbi stb)

Úgymond akármi van, majd én fizetek és meg se kérdezi h odaadja e.

(Pl múltkor rendelt 2 játékot kettőnknek ami nélkül meglettem volna ő csak szólt h ma jön, én vettem át és fizettem. Azóta se kérdezte h kifizesse)

Kicsit úgy gondolom hogy kezd belekényelmesedni ebbe.

2024. ápr. 25. 08:44
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Ritkán tudunk ketten együtt menni vásárolni. Ha igen ő fizet.

A többi kisebb bevásárlást amiből ugye több van, intézem én. Ami kell tisztító és egyéb szerek intézem, fizetem.

Van amikor tesóm is jön vásárolni és akkor Ritkán enged fizetni, ő kifizeti.

Lakást rezsit " sz én oldalamról nem kell fizetni", arra se kérdez rá legalább hogy mennyi volt..

2024. ápr. 26. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!