Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is túlzás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túlzás, hogy ennyire féltékeny valaki, vagy ez még belefér?

Figyelt kérdés

Ma délután édesanyámnak egy kicsit “bolondos”, nős férfi, (aki rokonnak tartja anyukámat) írt Messengeren, hogy hazaért munkából. Az üzenet csak annyi volt, hogy “szia hazaértem drágám” - ezt pedig meglátta anyum párja. Ebből persze egyből vita lett, hogy neki fontos a bizalom, meg ne nézze anyum hülyének, meg ha így állnak a dolgok, akkor semmi értelme folytatni ezt az egészet, illetve még telefonon is felakarta hívni a pasit, csak ami Fb-n volt megadva telefonszám, nem volt már érvényes. Illetve azzal is jött, hogy anyum mindig takargatja kivel mit ír, mint akinek titkolni valója van (ez persze nincs így, csak szokott beszélgetni az ismerőseivel). Anyum persze mondta, hogy semmi közük nincs egymáshoz, csak rokonnak tartja, illetve hogy nős is, de semmit sem ért (pedig már az én életemre is esküdözött).

Picivel több mint 1 hete költöztek össze. Szerintetek sem normális, hogy valaki ennyire féltékeny már most? Picit félreérthető volt az üzenet, ezt én is belátom, de szerintem egy “drágám” megszólítás miatt nem kéne ennyire felfújni a dolgot.

Én nem akartam beleszólni, mivel nem az én dolgom, de szerintetek van jövője egy kapcsolatnak, ami már most így kezdődik, vagy inkább jobb lenne még most az elején lezárni?

2021. jan. 26. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is erős a drágám ilyen viszonyban, de kinek mi. Ezeket tisztázni kell.
2021. jan. 26. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez a 3 szavas üzenet számomra is bensőséges kapcsolatra utal. Egyrészt nem szólítok bárkit drágámnak. Másrészt, hogy éppen hol tartok a napi teendőimben, azzal osztom meg, akivel aktív kapcsolatom van. Én kicsit még azt is beleérzem, hogy "hazaértem, úgyhogy kezdhetünk beszélgetni". Szóval jogos anyukád társának felháborodása.
2021. jan. 26. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Én is úgy gondolom, hogy ilyen üzenetet nem ír senki ok nélkül.

Szóval nem reagálta túl anyukád párja.

2021. jan. 26. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Anyukád nagyon béna kifogásokat (rokonnak tartja, nő, stb.) adott.

Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna megmutatni, hogy mi ennek az üzengetsnek az előzménye...

2021. jan. 26. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

itt anyukád a hunyó, te pedig elfogult vagy nagyon. beveszed ezeket a hazugságokat... anyukád párja viszont nem hülye és nem veszi be.

így járt anyukád, lebukott, ennyi.

2021. jan. 27. 00:14
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Ne legyél naiv....
2021. jan. 27. 00:50
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem ez a túlzás, hanem az, hogy anyukád mással flörtöl, miközben pasija van.
2021. jan. 27. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem az inkább az a gáz, hogy anyud mással flörtölget, miközben párkapcsolata van.

Csak amíg te benyeled a "rokon" kamuszöveget, addig a párja nem ostoba és tudja, mi a helyzet.

Remélem, gyorsan észhez tér a pasi és kivágja anyukádat a francba.

2021. jan. 27. 18:15
 9/11 Angel3000 ***** válasza:
29%
Szia! Hàt ez nem jòl hangzik! Egy féltékeny férfi borzasztò nagy probléma és teher! Én csak tudom, volt benne részem! Elöször csak mondogatta a magàét, aztàn elcsattant az elsô pofon, majd ûtlegelés lett belölle! Én félek a féltékeny pasiktòl, mert meg tudja keseriteni a nô életét! Ha ez többször elo fog fordulni, akkor jobb, ha lezàrja a kapcsolatàt evvel a férfival, mert az élet tùl rövid ahhoz, hogy örökké avval töltsûk el az idôt, hogy vitatkozzunk! Nekem ez a véleményem!
2021. jan. 28. 10:02
 10/11 omba ***** válasza:
65%

Jaj, drágáim, ne legyetek már olyanok, mint Mari néni a gangon.

szerintem korai volt az összeköltözés, az a telefonos sztori még külön gáz.

és mgis mit mondott volna?

És hogy "látja meg", hogy a másik telefonra milyen üzenet érkezik?

2021. jan. 29. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!