Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is túlzás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túlzás, hogy ennyire féltékeny valaki, vagy ez még belefér?

Figyelt kérdés

Ma délután édesanyámnak egy kicsit “bolondos”, nős férfi, (aki rokonnak tartja anyukámat) írt Messengeren, hogy hazaért munkából. Az üzenet csak annyi volt, hogy “szia hazaértem drágám” - ezt pedig meglátta anyum párja. Ebből persze egyből vita lett, hogy neki fontos a bizalom, meg ne nézze anyum hülyének, meg ha így állnak a dolgok, akkor semmi értelme folytatni ezt az egészet, illetve még telefonon is felakarta hívni a pasit, csak ami Fb-n volt megadva telefonszám, nem volt már érvényes. Illetve azzal is jött, hogy anyum mindig takargatja kivel mit ír, mint akinek titkolni valója van (ez persze nincs így, csak szokott beszélgetni az ismerőseivel). Anyum persze mondta, hogy semmi közük nincs egymáshoz, csak rokonnak tartja, illetve hogy nős is, de semmit sem ért (pedig már az én életemre is esküdözött).

Picivel több mint 1 hete költöztek össze. Szerintetek sem normális, hogy valaki ennyire féltékeny már most? Picit félreérthető volt az üzenet, ezt én is belátom, de szerintem egy “drágám” megszólítás miatt nem kéne ennyire felfújni a dolgot.

Én nem akartam beleszólni, mivel nem az én dolgom, de szerintetek van jövője egy kapcsolatnak, ami már most így kezdődik, vagy inkább jobb lenne még most az elején lezárni?

2021. jan. 26. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
41%

A gangos néni megvan nekem is. Tanár vagyok és otthon is vannak magántanítványaim. A néni meg rovancsolja őket, múltkor szólt, hogy a kis

barna hajú hogy ki volt csípve és továbbbis maradt 20 perccel, csak nem?

A gáz az volna, ha az anyuka küldene ilyet.

Olyat is hallottam, hogy a pasi azért pofozta meg a feleségét nyílt utcán mert egy építkezésről füttyengtettek neki.

Szerintem ez erősen eltúlzott féltékenység.

2021. jan. 29. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!