Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van kapcsolaton belül domináns felesége/barátnője?
Nekem az a véleményem, hogy a domináns nők is megenyhülnek akkor, ha egy számukra megfelelő férfival vannak együtt. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenben alárendelik magukat, de azt igen, hogy nem feltétlenül akarnak vezetni.
Ha már egy nő vezet egy párkapcsolatot, akkor szerintem ott már csökkent a férfi iránti tisztelet. Idő kérdése, és a szakítás is bekövetkezik.
Vagy ha megfelel neki egy papucs férj, mert úgy szabadabbnak érzi magát, akkor vele marad. Habár tisztelni így sem fogja.
1
Egy párkapcsolatot közösen vezetnek normális esetben. Hol az egyik enged, hol a másik. Eleve nem minden egyformán fontos a két félnek. Mindkét oldalról kell kompromisszum. Nem jó, ha mindig csak az egyik akarat érvényesül, akár a nő az, akár a férfi.
Ilyen is van, de én abban hiszek, hogy mindig van egy dominánsabb fél, akinek ha egy kicsivel is, de többet jelent a szava.
Ilyen a feleségem. Én 42 vagyok, ő 37 éves.
Sok mindenben domináns, alapvető dolgogban is, hogy mit, mikor, hogyan csináljunk. Ő szervez le egy csomó dolgot (pl családi összejövetelek), programokat, de még azt is, hogy milyen filmet/sorozatot nézzünk, és egy csomó példát hozhatnék még. Nekem ez nem baj, én olyan típus vagyok, hogy szeretem, ha vezetnek, ha jó irányú a vezetés. Annak ellenére, hogy a munkámban viszont vezető beosztású, felelős döntéshozó vagyok, igaz, embereket nem irányítok, de sokszor kell szembe mennem más véleményekkel, tervekkel.
De a párkapcsolatban jobban szeretem, ha nem nekem kell szereznem mindent, szóval, ha nem én vagyok a domináns.
Volt, exem
7évig voltunk együtt.
Sajnos nem csak domináns, de hülye is volt... én meg fafejű hősszerelmes, emiatt és a költési szokásai miatt 7éven át nyomorogtunk, mikor elment, hirtelen mindig mindenre volt pénzem. Előtte meg soha semmire nem volt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!