Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal, aki szexfuggo-ertsd: prosrik. Nemetorszagbol
koltozunk haza. Erdemes magammal hoznom?
Figyelt kérdés
1)Miutan lebukott, oszinte volt. 2) Nyilvan muszajbol. 3) Nyilvan nem tud kotodni felnott ertelemben, de: 3: 50 evesek vagyunk, igyekszem nem foglalkozni ezzel, mert abszolut a tarsam minden masban (kiveve prosti ugyben, de areszletekre nem vagyok kivancsi. 4) A baratsag dominal nalunk, nekem kb nuku libidom van, es neki a prostizas titokban izgalmasabb.Egyebekben oszinte, nekem kellett raszolnom, hogy reszletek nem erdekelnek. 5) Intimatst (bujast, szeretgetest igenyelunk mindketten. 6)Nemetul beszel, magyarul lelkesen tanul, es mernokember, de tudja, hogy magyartudas nelkul neki nehez lesz elhelyezkednie. 6) Nekem is, mert ujsagiro voltam, ami nyilvan egy ideig nem lehetek. 7) 49 es 50 evesek vagyunk. Kerdes: erdmes-e hazahoznom magammal? Ebben a korban nem ugral az ember lanya vagy onertekelesi gondjaim lehetnek?
Akármit át adhat neked! Téged ez nem zavar? Miért nem megy inkább szexológushoz ha szexmániás? Hát azért mert nem az, ő szereti a könnyű szexet, szereti a prostituáltakat. Te dolgod mit csinálsz, de én az első eset után kirúgtam volna pláne nem hoznám Mországra.
2024. márc. 31. 10:39
12/30 anonim válasza:
Ő akarna jönni?
Ha német mellett angolul is beszél, akkor talál munkát, sok a német cég itthon. Inkább az lesz a gond, hogy 50 éves, a hazai cégek meg olcsó fiatalokat akarnak 3-5 év tapasztalattal. Értelem szerűen a német fizetése töredékét fogja keresni.
Te pedig, ha jól értem akkor egy darabig semmit.
Prostik vidéken is vannak, autó is van, úgyis kelleni fog a munkába járáshoz.
Ha te aszexuális vagy, ő meg megoldja ahelyett, hogy elhagy nem nagyon van jogalapod számon kérni.
2024. márc. 31. 10:43
13/30 A kérdező kommentje:
NEM akar munkanelkuli lenni. Nyilvan egyikunknek sem lesz konnyu, de anyu a segitsegemre szorul, es o ebben partner. Nyilvan nem nulla forinttal erkezunk haza, es nyilvan -azt jol latod, ha erre gondoltal-, hogy nem 2 nap alatt lesz munkaja, en ertekelem, hogy partner mindenben, pedig anyu nem egy aranyos neni. Szerintem ertheto igeny, hogy azon dilemmazom, egy 2 eves kapcsolatot eldobjak-e ennyi idosen es oldjam meg egy 8 szobas haz fenntartasat egymagamban, nem anyagilag elsosorban, hanem fizikailag is- mert ettol reszben felek, reszben disszonal bennem, hogy az emberi -barati-kotodes a hangsulyosabb, vagy az, hogy itt Munchenben konnyebben elerheto egy luxiprosti, mint otthon, Pusztakotkodacs alson. Koszonom.
2024. márc. 31. 10:44
14/30 A kérdező kommentje:
12) egyikunk sem vezet, tavmeloban tudok dolgozni, vagy leszek bringas futar vagy arufeltolto... Nem erdekel. Igen, mindketten beszelunk angolul is. Szamonkertem egyebkent, mert az en aszexualitasomat o anno tudta, es ha oszinte lett volna hozzam az elejen, lehetosegem lett volna donteni, h kell-e nekem az aszexualitasommal szoges ellentetben allo oriasi libidijoval. Ezzel megkuzdottunk, a magunk feltetelei mellett. Latszolag ez a valasz azt igazolja, hogy mar dontottem, pedig nem, ezert vagyok kivancsi minden velemenyre-koszi, h leirtad a tiedet is.
2024. márc. 31. 10:49
15/30 A kérdező kommentje:
11) Nem hulye, ovszer nelkul tolja, en meg ugye sehogy.
2024. márc. 31. 10:51
16/30 A kérdező kommentje:
Marmint nem hulye, hogy ovszer nelkul tolja, nnna. :) Koszi a sok valaszt, igyekszem reagalni minden felvetesre, mert at kell gondolnom alaposan es nincs sok idom. Kerek tobb reakciot is legyszi.
2024. márc. 31. 10:52
17/30 anonim válasza:
" erdmes-e hazahoznom magammal?"
Nem Zsebibaba vagy gyerek, hogy te hozd. Ő szeretne veled jönni?
Ha gondolkozol rajta, akkor ne hozd.
2024. márc. 31. 10:52
18/30 A kérdező kommentje:
Persze, h szeretne. Gondolkozzunk: mi masert mondana le az itteni stabil allasarol? Apropo: Lehetne kommunikalni normalisan, Zsebibaba? Komolyan nem ertem, miert kell arrogansnak lenni, feltettem egy kerdest, amelyre a gondolkozasomat es a dontesemet segito kerdeseket, szempontokat, velemenyeket szeretnek kulturaltan-ha lehet. Ha nem, akkor meg nem kulturaltan, azonban a Zsebibaba stilust meg az arroganciat a kerdesem alatt kerem melllozni.
2024. márc. 31. 11:05
19/30 A kérdező kommentje:
Egyebkent a kerdesed, miszerint "hazahozzam-e" -ahogy fogalmaztam, szinten figyelemre melto, mert siman lehet, h Freud-i elszolas volt reszemrol. Hm... Azonban valoban jonni szeretne.
2024. márc. 31. 11:11
20/30 anonim válasza:
Nagyon sokan élnek szinte szexmentes kapcsolatban, ettől még nagyon jól elvannak. Nyilván fiataloknak ez nem fér bele a hormonjaik az egekben, nem akarnak lemondasban elni a fiatalsagukat, ezt megertem, de idősebbek rengetegen élnek így, lehet nem publikusan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!