Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi meg tud javítani dolgokat a ház körül, akkor neki már nem is kell kivegye a részét a házimunkából?
Arra irhatna valaki konkret peldat, hogy lehet ezeket a dolgokat igazsagosan megosztani.
Kozepkoru vagyok, 20 ismeros csaladbol 16- ban a no egyaltalan foz, es jonehany semmilyen haztartasi munkat sem csinal.
Sok helyen van mar takaritono, heti egyszer rendbe teszi a lakast.
Automata mosogep, mosogatogep szinte minden haztartasban van.
És a pasi ott milyen háztartási munkát csinál, ahol a nő semmit?
Igazán érdekelne.
Ja, a mosógatógépet és mosógépet be- és kipakolhatja a pasi is, hiszen, az semmi.
"Arra irhatna valaki konkret peldat, hogy lehet ezeket a dolgokat igazsagosan megosztani."
Az egyéni prefernciákat figyelembevéve úgy széosztani az otthoni teendőket, hogy nagyjából egyforma legyen az időráfordítása.
Mi a nehéz ezen. Nem kell kőbevésni, hogy bizonyos feladatot csak az egyik csinál.
12 en amikor nos voltam,sutottem, foztem, vasaltam, bevasaroltam, pelenkaztam, felkeltem a fyerekbez, reggelit csinaltam, en fizettem a csekkeket, stb, o meg semmit. Ha hiszed ha nem.
Es nem egy ilyen csaladot ismerek, ahol a ferfi csinal mindent, a no meg semmit.
En 10 ev utan felrugtam a bilit, elvaltam, de sokan ehhez gyengek
"en amikor nos voltam,sutottem, foztem, vasaltam, bevasaroltam, pelenkaztam, felkeltem a fyerekbez, reggelit csinaltam, en fizettem a csekkeket, stb, o meg semmit. Ha hiszed ha nem."
És szerinted is igazságos lett volna, ha mindezért cserébe a feleséged egyszer kuplungot cserél, és napelemet szerel? El vagy veszve a nemekben, pedig itt az a lényeg, hogy az egyik rendszeres, napi házimunkát végez, a másik meg alig valamit.
"nem is eletszeru, hogy sose mosogat de kuplungot azert cserel"
Miért ne lenne az? Kérdezőnél is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!