Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sok lenne ez párodtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lenne ez párodtól?

Figyelt kérdés

Ha minden reggel munka előtt össze készíti a kávédhoz szükséges dolgokat a pultra, bepakolja a táskádba az ebédedet üdítődet.

Vacsoránál automatikusan megterít vagy kezdi a vacsit megmelegíteni vagy elviszi a tányérodat.

Mindezeket azért hogy többet tudj pihenni vagy készülődéskor reggel ne kelljen még ezzel időt töltened mert így is lassan készül el reggelente barátnőm.

márc. 8. 15:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Sok de baromira örülnék neki,és nem pihenéssel hálalnámmeg🙂

Megkergetném rendesen.... ha értitek mire gondolok.

Ha nem akkor:jól megdugnám.

márc. 8. 23:43
 22/31 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyen pasinak.
márc. 9. 07:44
 23/31 A kérdező kommentje:
20as a barátnőmnek teszem meg
márc. 9. 08:57
 24/31 anonim ***** válasza:
Rendes gyerek vagy.
márc. 9. 09:12
 25/31 anonim ***** válasza:

A barátnőd úgy viselkedik, mint egy gyerek, nem vállal felelősséget saját magáért és bár te pusztán jó szándékból próbálsz neki segíteni ott, ahol csak lehet, de ezzel igazából konzerválod ezt a "visszamaradt" állapotát.

Keljen fel időben, csinálja meg magának a reggelijét, készüljön el, és érjen be időben a munkahelyére. Alap dolgok egy felnőtt embernél.

Ha nem írtad volna, hogy kb. elvárja az apró gesztusokat, amiket teszel, akkor nem tartanám problémának, mert feltételezném, hogy valahol viszonozza. De a további kommentjeid alapján te egy nagyra nőtt, elkényeztetett gyerekkel élsz párkapcsolatban.

márc. 9. 10:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Igazából te jól kiszolgalod a baratnődet.

Viszonozza bármivel?

Vagy simán csak szolga vagy?

márc. 9. 12:54
 27/31 A kérdező kommentje:

26os milyen viszonzásra gondolsz?

Általában elfelejti ha megkérem valamire. Pl 3hete kértem csináljon vlmelyik nap majd tejbegrízt vacsira azóta is várom..

Vagy kértem mossa el a teás kannát mert én nem szeretem elmosni, erre 2 hetet vártam és elmostam.

Mindezt úgy hogy este 6tól csak itthon van tvzik.

márc. 9. 13:07
 28/31 Grizesteszta ***** válasza:

#16: ez vélhetően a 28. lesz, de a tiédnél megálltam és válaszolok gyorsan, anélkül, hogy a 16 utániakat olvastam volna.

Talán a mondandómat nem sikerült precízen megfogalmaznom.:) Korábban írtam is valahol, hogy eszemben se lett volna leírni azt, hogy hogyan megy nálunk, ha az első pár hozzászólás nem azt fogalmazza meg, hogy nem jól csinálja a kérdező. Egyszerűen csak azt akartam megmutatni, hogy lehet úgy is, ahogyan ők írták, meg lehet máshogyan is. És az, hogy hogyan 'jó', az a két ember habitusától, viszonyától, szokásaitól, ...függ. Nincs jó vagy rossz szokás, csak olyan van, ami nekünk jó vagy nekünk rossz.:)

Tehát a titok nyitja itt is a KOMMUNIKÁCIÓ ÉS A TOLERANCIA.

(Én igyekszem itt is toleráns lenni és nem vasalt orrú bakanccsal beleállni a kérdezőbe.:)

Szép napot neked!

márc. 9. 14:13
 29/31 anonim ***** válasza:
51%
Dehogy sok, minden férfinak ilyennek kéne lennie.
márc. 9. 15:42
 30/31 anonim ***** válasza:
54%

Nem sok, és nagyon kedves és figyelmes.

De ha hetekig nem csinálja meg, amire kéred, akkor kifejezetten egyoldalú a dolog, úgy pedig nem jó, le kell állni vele.

márc. 9. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!