Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lenne ez párodtól?
Ha minden reggel munka előtt össze készíti a kávédhoz szükséges dolgokat a pultra, bepakolja a táskádba az ebédedet üdítődet.
Vacsoránál automatikusan megterít vagy kezdi a vacsit megmelegíteni vagy elviszi a tányérodat.
Mindezeket azért hogy többet tudj pihenni vagy készülődéskor reggel ne kelljen még ezzel időt töltened mert így is lassan készül el reggelente barátnőm.
Sok de baromira örülnék neki,és nem pihenéssel hálalnámmeg🙂
Megkergetném rendesen.... ha értitek mire gondolok.
Ha nem akkor:jól megdugnám.
A barátnőd úgy viselkedik, mint egy gyerek, nem vállal felelősséget saját magáért és bár te pusztán jó szándékból próbálsz neki segíteni ott, ahol csak lehet, de ezzel igazából konzerválod ezt a "visszamaradt" állapotát.
Keljen fel időben, csinálja meg magának a reggelijét, készüljön el, és érjen be időben a munkahelyére. Alap dolgok egy felnőtt embernél.
Ha nem írtad volna, hogy kb. elvárja az apró gesztusokat, amiket teszel, akkor nem tartanám problémának, mert feltételezném, hogy valahol viszonozza. De a további kommentjeid alapján te egy nagyra nőtt, elkényeztetett gyerekkel élsz párkapcsolatban.
Igazából te jól kiszolgalod a baratnődet.
Viszonozza bármivel?
Vagy simán csak szolga vagy?
26os milyen viszonzásra gondolsz?
Általában elfelejti ha megkérem valamire. Pl 3hete kértem csináljon vlmelyik nap majd tejbegrízt vacsira azóta is várom..
Vagy kértem mossa el a teás kannát mert én nem szeretem elmosni, erre 2 hetet vártam és elmostam.
Mindezt úgy hogy este 6tól csak itthon van tvzik.
#16: ez vélhetően a 28. lesz, de a tiédnél megálltam és válaszolok gyorsan, anélkül, hogy a 16 utániakat olvastam volna.
Talán a mondandómat nem sikerült precízen megfogalmaznom.:) Korábban írtam is valahol, hogy eszemben se lett volna leírni azt, hogy hogyan megy nálunk, ha az első pár hozzászólás nem azt fogalmazza meg, hogy nem jól csinálja a kérdező. Egyszerűen csak azt akartam megmutatni, hogy lehet úgy is, ahogyan ők írták, meg lehet máshogyan is. És az, hogy hogyan 'jó', az a két ember habitusától, viszonyától, szokásaitól, ...függ. Nincs jó vagy rossz szokás, csak olyan van, ami nekünk jó vagy nekünk rossz.:)
Tehát a titok nyitja itt is a KOMMUNIKÁCIÓ ÉS A TOLERANCIA.
(Én igyekszem itt is toleráns lenni és nem vasalt orrú bakanccsal beleállni a kérdezőbe.:)
Szép napot neked!
Nem sok, és nagyon kedves és figyelmes.
De ha hetekig nem csinálja meg, amire kéred, akkor kifejezetten egyoldalú a dolog, úgy pedig nem jó, le kell állni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!