Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdeznék, akinek figyelmes, gondoskodó párja van. Elvárod a párodtól, hogy gondoskodó legyen veled szemben, vagy magától ilyen?
Plusz infó: Az ihlette a kérdésemet, hogy az exférjem az évek alatt soha nem viszonozta a figyelmességet, ami az én részemről természetes volt. Pl ő sosem főzött nekem kávét, soha még egy szendvicset nem készített nekem. Virágot sosem kaptam, még nőnapra sem. Ilyesmikről, mint ágyba hozott reggeli, amit más nőktől hallok, soha nem is álmodhattam. Csak részemről volt természetes, hogy ilyesmiket megtettem neki.
Ha viszonzást vártam volna, meg kellett volna követelnem? Más férfinak természetes, hogy viszonozza a figyelmességeket? Az exférjem előtt egy hosszabb kapcsolatom volt, ott is én voltam, aki egyoldalúan megtett dolgokat a párjának. Én fogtam ki ilyen pasikat, vagy ez az általános inkább?
"Ha viszonzást vártam volna, meg kellett volna követelnem?"
Nem. Olyannal kellett volna ismerkedni és hozzámenni, aki viszonozza.
Ágyba hozott reggeli :D
Ez valami paródia?
El is várom és magától is ilyen. Ahogy az egyik válaszoló írta: nem azt várom el, hogy magára erőltesse a viselkedésformát, hanem alapból olyan pasival álltam össze, akinek ez természetes. Léteznek. Köztünk járnak :D
De az biztos, hogy ha te követeled, akkor attól jobb nem lesz. Ez kb mindenre igaz.
Ahogy írják, ennek magától kell jönnie.Nem függ attól mennyit keres valaki, háztartásbeli e a párja. Nem kell ilyenhez hozzâmenni.Ezek kiderülnek a randizâs alatt, még komoly kapcsolat kell.Ha valaki ezeket nem csinálja az első pár együttlétnél,nem fogja együtt lakva sem.
Igen ennek természetesnek kell lennie.Szüleim már a 70- es éveik közepén, de Apa bevitte a kávét mindig!!! Anyának hétvégén.Falusi, átlag emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!