Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőktől kérdeznék, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdeznék, akinek figyelmes, gondoskodó párja van. Elvárod a párodtól, hogy gondoskodó legyen veled szemben, vagy magától ilyen?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez kölcsönös és nemtöl független. Nem elvárás, hanem alap, ha valaki nem szociopata.
2022. nov. 27. 13:07
 2/14 A kérdező kommentje:

Plusz infó: Az ihlette a kérdésemet, hogy az exférjem az évek alatt soha nem viszonozta a figyelmességet, ami az én részemről természetes volt. Pl ő sosem főzött nekem kávét, soha még egy szendvicset nem készített nekem. Virágot sosem kaptam, még nőnapra sem. Ilyesmikről, mint ágyba hozott reggeli, amit más nőktől hallok, soha nem is álmodhattam. Csak részemről volt természetes, hogy ilyesmiket megtettem neki.

Ha viszonzást vártam volna, meg kellett volna követelnem? Más férfinak természetes, hogy viszonozza a figyelmességeket? Az exférjem előtt egy hosszabb kapcsolatom volt, ott is én voltam, aki egyoldalúan megtett dolgokat a párjának. Én fogtam ki ilyen pasikat, vagy ez az általános inkább?

2022. nov. 27. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha valaki elvárja az ilyeneket, akkor az nem valódi figyelmességet, gondoskodást fog kapni, hanem kényszerből fakadó kiszolgálást. Ez csakis úgy működhet jól, ha ez magától jön, és van az a férfi, van az a kapcsolat, ahol ez márpedig magától jön, hidd el. Most az lehet, hogy te másmilyen beállítottságú férfiakat fogtál ki, de ne kezdjük el őket dobálni sárral rögtön, lehet, hogy csak a veled való kapcsolatuk hozta ki belőlük ezt a passzivitást.
2022. nov. 27. 13:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha viszonzást vártam volna, meg kellett volna követelnem?"

Nem. Olyannal kellett volna ismerkedni és hozzámenni, aki viszonozza.

2022. nov. 27. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a részemről elvárás ez, de nem úgy, hogy rákényszerítem valakire, hanem eleve olyan párt választottam, aki szeretne nekem kedveskedni, aki figyel rám. Az tény, hogy nem mindig mindenben volt úgy figyelmes, ahogy én vágytam rá, de ezt meg leültünk, megbeszéltük, kértem, hogy X dologban változtasson vagy Y dologra figyeljen oda. És igyekszik is ezekre odafigyelni.
2022. nov. 27. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
AZt nem szokott működni, hogy összejövök valakivel, aztán majd átformálom teljesen ahogy nekem jó. Persze valamelyest mindenki alkalmazkodik, alapvető változást ne várj. Eleve olyant kell keresni, aki megfelel.
2022. nov. 27. 13:48
 7/14 anonim ***** válasza:
13%

Ágyba hozott reggeli :D

Ez valami paródia?

2022. nov. 27. 13:50
 8/14 A kérdező kommentje:
7: Kapásból két nőismerősöm is van, akiket rendszeresen meglep a párjuk ágyba hozott reggelivel. Az egyikük férje ráadásul dúsgazdag, a hölgy nem is dolgozik, háztartást sem lát el, a férje mégis imádja, mindenhogy a kedvében jár.
2022. nov. 27. 14:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

El is várom és magától is ilyen. Ahogy az egyik válaszoló írta: nem azt várom el, hogy magára erőltesse a viselkedésformát, hanem alapból olyan pasival álltam össze, akinek ez természetes. Léteznek. Köztünk járnak :D

De az biztos, hogy ha te követeled, akkor attól jobb nem lesz. Ez kb mindenre igaz.

2022. nov. 27. 14:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írják, ennek magától kell jönnie.Nem függ attól mennyit keres valaki, háztartásbeli e a párja. Nem kell ilyenhez hozzâmenni.Ezek kiderülnek a randizâs alatt, még komoly kapcsolat kell.Ha valaki ezeket nem csinálja az első pár együttlétnél,nem fogja együtt lakva sem.

Igen ennek természetesnek kell lennie.Szüleim már a 70- es éveik közepén, de Apa bevitte a kávét mindig!!! Anyának hétvégén.Falusi, átlag emberek.

2022. nov. 27. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!