Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőktől kérdeznék, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdeznék, akinek figyelmes, gondoskodó párja van. Elvárod a párodtól, hogy gondoskodó legyen veled szemben, vagy magától ilyen?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Magától ilyen.
2022. nov. 27. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is magától ilyen figyelmes, nem az én kedvességemet viszonozza. De soha nem mulasztja el megköszönni.
2022. nov. 28. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elvártam volna a páromtól, vagyis jobban mondva olyannal nem maradtam volna együtt, aki nem lett volna figyelmes kár magától, akár miután kifejtettem, hogy ez nekem nem szimpatikus. Nyilván jobb az, ha magától ilyen (exem szerencsére ilyen volt, nem kellett emiatt nyüstölnöm).
2022. nov. 28. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvárom a férjemtől igen, de én ezen szempont alapján is kerestem társat annak idején, szóval ő alapból ilyen.

Együtt sem lennék sokáig olyan emberrel aki nem ilyen típusú személyiség, mert nekem ez jön be. Hogy gondoskodó, szeret adni, apróbb meglepetéseket szerezni, szeretem tudni hogy gondol rám akkor is ha épp nem vagyok ott, pl munkaidőben. Szeretem, hogy sokszor kedveskedik, Pl random ágyba hozza a reggelit hétvégén, vagy hazafelé munka után vesz a kedvenc kàvéimból, amiket imádok, energiaitalt hoz amit szintén nagyon szeretek, vagy a kedvenc édességeimből lep meg valamivel. Ja és természetesen ez kölcsönös, én is ilyen vagyok.

Szóval ez abszolut oda vissza működik. És nem úgy, hogy egy random emberrel összejössz és elvárod hogy ilyen meg olyan legyen, miközben ez nem ő, nem belőle jön ez a tulajdonság.

Ha te gondoskodó párt szeretnél, olyat kell választanod.

2022. nov. 29. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!