Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lenne ez párodtól?
Ha minden reggel munka előtt össze készíti a kávédhoz szükséges dolgokat a pultra, bepakolja a táskádba az ebédedet üdítődet.
Vacsoránál automatikusan megterít vagy kezdi a vacsit megmelegíteni vagy elviszi a tányérodat.
Mindezeket azért hogy többet tudj pihenni vagy készülődéskor reggel ne kelljen még ezzel időt töltened mert így is lassan készül el reggelente barátnőm.
2-höz csatlakozva: nekem se rabszolga kell, hanem társ, de én se akarok rabszolga lenni... Én itthonról dolgozom, a párom időre megy reggel. Viszont én nehezen kelek, ő nagyon korán ébren van, tehát ő készíti mindkettőnknek a reggelit és én csak akkor bújok ki az ágyból, ha már a teám is ki van töltve. Amíg ő készülődik reggeli után, addig én összecsomagolom az ebédjét, neki csak fel kell fognia a dobozt.
Akkor most melyikünk a rabszolga? Vagy lehet, hogy nincs rabszolga, de két egymást szerető, segítő ember él együtt?
( kérdező, szerintem minden ilyen normális, amíg az egyik szívesen csinálja és a másik örül neki és nem lesz egyoldalú a dolog.)
#6: Igen, értettem.:) És azt is értettem, hogy a 'leírásoddal' finoman, de belerúgtál a kérdezőbe, aki most éppen elbizonytalanodott, és próbál egyensúlyozni a 'macsó férfi' és a 'figyelmes partner' között.
Ha nem lett volna a 2-3 hsz., eszembe se jutott volna, hogy leírjam a magamét, csak azért történt, hogy a kérdező lássa: máshol is vannak ilyen gesztusok, és ez is egy normális életforma, nem csak az, amit a 2-3 sugall. :)
7, ha a kérdező ezt rúgásnak veszi, az nincs az én kontrollom alatt. Szerintem nagyfiú, és nem olyan érzékeny, hogy elbizonytalanodjon attól, hogy egy feltett kérdésre nem csak helyeslő válaszok jönnek.
Gondolom, ha a barátnőjének ez sok lenne, szólna. Vagy legalább írna ki kérdést ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!