Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sok lenne ez párodtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lenne ez párodtól?

Figyelt kérdés

Ha minden reggel munka előtt össze készíti a kávédhoz szükséges dolgokat a pultra, bepakolja a táskádba az ebédedet üdítődet.

Vacsoránál automatikusan megterít vagy kezdi a vacsit megmelegíteni vagy elviszi a tányérodat.

Mindezeket azért hogy többet tudj pihenni vagy készülődéskor reggel ne kelljen még ezzel időt töltened mert így is lassan készül el reggelente barátnőm.

márc. 8. 15:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Igazából nem is az hogy elvárja de azért rákérdez például hogy hol a vacsi.

Vagy például hazafelé beszélgetünk hogy vacsorázunk ha hazaértünk és hazaérve lepakolva elkezd tévét nézni mintha nem arról beszéltünk volna hogy hazaérve eszünk.

márc. 8. 16:53
 12/31 Grizesteszta ***** válasza:
50%

#11: Próbáld ki fordítva! Hazafelé menet említsd meg,m hogy fáradt vagy, fáj itt, meghúzódott ott, rossz kedved van, mert... aztán otthon ülj le Te a tévé elé és várd meg, hogy mi történik. Ha melléd ül, akkor még kérd is meg szépen,. hogy legyen szíves, ma ő csináljon vacsit, és úgy szeretnél akármit enni.... olyat, amihez vannak otthon cuccok. És megint figyelj!

E

márc. 8. 16:57
 13/31 Grizesteszta ***** válasza:
50%
Elment- azt akartam még írni, hogy egy ilyen szituból sok következtetést le lehet vonni.... És később, pár nap múlva meg is lehet beszélni, hogy bocs, de nem tetszett, hogy... szeretném, ha máskor...
márc. 8. 16:58
 14/31 anonim ***** válasza:
75%
Nő vagyok, nem csinálnám ezt soha senkivel és nem tűrtem el soha senkitől (pedig volt rá példa, csírájában fojtottam el a próbálkozást). Ezek a leírt dolgok olyanok mintha a társad kisiskolásként vagy középsúlyos értelmi fogyatékosként kezelnéd. Kikészíteni a reggeli kávéjához a cuccokat? Ugrálni körülötte, tányért elvinni? Ne már...
márc. 8. 17:31
 15/31 Grizesteszta ***** válasza:
50%

#14: Érdekes meglátás... Miért tekinted lekezelő gesztusnak, ha kikészíti a kávéhoz való dolgokat? Nekem is 'kikészíti' a párom: ellenőrzi a vizet a kávéfőzőben, kiüríti a kapszula tartót, oda teszi a MEGFELELŐ CSÉSZÉT A MEGFELELŐ KISKANÁLLAL, a tejszínt és az egy kocka keserű csokit. Én meg kiválasztom az aznapi kapszulát és magnyomom a gombot. De mindezt nem lekezelő gesztusnak érzem, hanem gondoskodásnak- ő olyankor már régen ébren van, friss, üde, én meg alig birok kitámolyogni, örülök, hogy minden készen vár engem. Szerintem nem ez a gond, hanem az, ha ezek a gesztusok csak egy irányba működnek ÉS/VAGY a másiknak ez sok vagy 'hibás'. Hogy értsd, mire gondolok:nekem pl az lenne sok, ha a kapszulát is ő választaná ki, mert az hangulat-függő, CSAK ÉN TUDOM.:) De a párom pontosan tudja, hogy hol a határ, tehát csak annyit teszt, ami nekem jó és örülök neki...

Nem ez az egyik fontos jellemzője egy harmonikus együttélésnek?

márc. 8. 17:56
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

"De a párom pontosan tudja, hogy hol a határ, tehát csak annyit teszt, ami nekem jó és örülök neki...

Nem ez az egyik fontos jellemzője egy harmonikus együttélésnek?"

De. De valamiért azt nem érted, hogy ami neked harmonikus, az másnak lehet sok. Vagy épp kevés. Ne vedd sértésnek, én pl bírom a válaszaidat más kérdéseknél is, de itt most valami félrement. Magadra veszed, de felesleges. Neked akkor is jó marad a kapcsolatod, ha én vagy mások nem tudnánk úgy élni, mint te és a párod.

márc. 8. 19:10
 17/31 A kérdező kommentje:

De ezeket főképp azért csinálom hogy ne menjen el az ideje még ezzel is reggel mert így is puffog hogy elkésik még épp hogy beér ahelyett hogy előbb kelne ha tudja h mennyire nehézkesen készülődik.

Vagy a vacsinal azért mert őt nem érdekli hogy van e a vacsi, vagy mikor eszik. Vagy órákig nem pakol el vacsi után.. aztán ha úgy van este fél 12 körül pakol el mikor az ember aludna már

márc. 8. 22:15
 18/31 anonim ***** válasza:

Engem zavar, mert szeretem magamnak megcsinálni, hisz ezek lényegében félperces apróságok, exem viszont épp ilyen életképtelen volt, neki minden szrt ki kellett tenni, mint egy kisfiúnak :D

Reggel is munka előtt, meg este is, mert nélkülem kb nem találta a villát.

márc. 8. 22:15
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem is az hogy elvárja de azért rákérdez például hogy hol a vacsi. - dehogynem elvárja, csak annyi gerinc nincs benne, hgoy nyíltan megmondja, hanem ilyen kis sunyi passzív-agresszíven b.sztat.

Na, nekem ilyen volt exem - nem véletlenül ex.

Senkitől nem tűröm ezt a fajta játszmát.

márc. 8. 22:16
 20/31 anonim ***** válasza:
76%

17-es, reggel azért balfszkodik, MERT tudja, hogy úgyis mindent megcsinálsz neki.

Exem is próbálkozott ezzel, hogy én keljek kicsit előbb, mert jaj, ő nem tud és sorolhatnám.

Hát meg a lópikulát. Mi ő dedós? Kérdező, a párod szándékosan tehetetlen, mert így te úgyis megcsinálod helyette.

Ez nem véletlen bénaság, hanem kőkemény játszma a részéről és ha nem fojtod el mielőbb vagy lépsz - majd esetleg lesz gyerek, onnantól kezdve őt és a gyereket is kiszolgálhatod.

Undorító mentalitás, és sajnos sok pasi él vele.

márc. 8. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!