Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan nő, aki kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki kapcsolatban van/hàzas, de mégis egyedül érzi magát?

Figyelt kérdés
Mert a párjával nem boldog, marakodnak, bármi..
2024. márc. 6. 20:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Kb ugyanaz a helyzetem, mint a 21esnek.

Nekünk viszont szerencsére nincs gyerek. Közös a ház, nem engedi hogy kivásároljam de eladni se akarja a házat..max úgy hogy én a tulajdonrészemért ne kapjak semmit, mert szerinte ő érdemli a pénzt. Ebbe nyilván én nem megyek bele. Nincs még elég pénzem máshol házat venni.

okt. 17. 12:30
 32/45 anonim ***** válasza:
Mi helyre tettük a házasságunkat, de ehhez két ember kellett. A felek hajlamosak bele tespedni az otthoni körülményekbe, majd levállnak a másikról érzelmileg, játszmákat kezdenek egymással. Ebből kell felébredni, kompromisszumokat kell kötni, de mint mondtam, ehhez két ember kell. Hát igen, a szex szokott lenni a mérce. Az egyik elvárja, a másik kényszeresen megadja. Ilyenkor jött el sz a pont, amikor el kell gondolkodni a hogyan továbbon!
okt. 17. 12:38
 33/45 anonim ***** válasza:

"Ebbe nyilván én nem megyek bele. Nincs még elég pénzem máshol házat venni."

Válóperes ügyvédet kerestél már?

Nagyon el akarsz válni?

Hol van a házatok, mennyit ér?

okt. 17. 13:19
 34/45 anonim ***** válasza:
32# de rohadtúl kiábrándító, hogy mindig csak "te" ülsz a vádlottak padján, hiába törekszel.
okt. 17. 13:20
 35/45 anonim ***** válasza:

"Most jössz te mint intelligens megmentő, aki odafigyel, meghallgat. 😆 Egyet nem értek! Hol van a feleséged?"

Soha nem voltam nős, 50 éves vagyok.

okt. 17. 13:21
 36/45 anonim ***** válasza:

33

nem kerestem. Nagyon kiakadna, lehet annyira hogy még bántana is vagy a háziállataimon vezetné le a dühét. Nem csinált még ilyet, de amennyire ragaszkodik a közös házhoz, kinézem belőle. Először elköltözni kellene, utána válni.

Nem valami sokat ér. Kb 15m, borsodi falu.

okt. 17. 14:57
 37/45 anonim ***** válasza:
36. Háziállatokon vezetné le a dühét??? Milyen állataid vannak? Megverné őket?
okt. 17. 15:17
 38/45 anonim ***** válasza:

Két benti macskám van. Ő nem macskás, csak elviseli őket.

Lehet, vagy "csak" elengedné őket valahol messze hogy meghaljanak.

okt. 17. 15:28
 39/45 anonim ***** válasza:
38. Azért az már nagyon az alja lenne. Ha magadba nézel, választanád a férjedet újból?
okt. 17. 15:31
 40/45 A kérdező kommentje:
Bocsanat de ezt privát üzenetben dumáljátok meg, ne a kérdésem alatt kérlek.
okt. 17. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!