Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan nő, aki kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki kapcsolatban van/hàzas, de mégis egyedül érzi magát?

Figyelt kérdés
Mert a párjával nem boldog, marakodnak, bármi..
2024. márc. 6. 20:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszélgetni akarok a férjemmel, rögtön lehord, hogy hülyeségeket beszélek. Ő úgy gondolja, hogy a szex az intimitás. Butának tart, társaságban is őt kell hallgatni. Amúgy hazaér, néha csinál 1-2 dolgot,aztán irány a gép,5-6 órán át, néha bealszik, fölébred azt szexelni akar. Aztán rajtam röhög, hogy lusta vagyok, semmit sem csinálok (pl 5 éve nem volt boltban), de csinálok és estére hulla vagyok, aludnék de azt sem hagyja, vagy felébreszt vagy felb@ssza az agyam, a monológjával, hogy rossz nő, feleség és anya vagyok. Sajnálja tőlem, hogy a gyerekkel elmegyek úszni, vagy könyvtárba,vagy leülök olvasni, önzö szemétnek tart. Egyedül eszek a vasárnapi asztalnál, vagy úgy általában az asztalnál, mert a tv előtt fekve eszik. Ha megyünk valahová mindig van egy préda (nő) akivel azonnal egy hullámhosszon pörög, mintha én ott sem lennék. De szerinte ezt csak én képzelem el és ő van elhanyagolva, mert nem szopom tövig. Nem érdekli mi van velem soha nem kérdezi meg, csak ha valami nincs kész azt a fejemhez vágja, mindig neki van igaza. Mikor elmondta mindennek napokig szól hozzám, aztán eszébe jut, hogy dugni kéne, akkor jön, de soha még 1x sem kétz bocsánatot, és nem érti miért nem vagyok oda attól, hogy szexelni akar. Igen, van társas magány.
okt. 8. 18:31
 22/45 anonim ***** válasza:
21. Ezt borzasztó volt olvasni. Nagyon sajnálom. Remélem találsz ebből kiutat, ez igy nem élet!
okt. 8. 18:47
 23/45 anonim ***** válasza:
31%
21.Ilyen az ha jo anyagihelyzetuhoz mesz hozza es eztel uralkodik is feletted.. lehet mashol kevesebb a penz es a vagyoni ertek de legalabb egyenloek a felek .
okt. 9. 13:43
 24/45 anonim ***** válasza:
23 tévedsz, mikor összejöttem vele bőven több pénzem és saját ingatlanok volt
okt. 9. 14:58
 25/45 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint a 19 es :( a beszélgetések a randik...
okt. 9. 17:11
 26/45 anonim ***** válasza:
A párom éjjel nappal dolgozik egymásra meg nem marad idő :(
okt. 9. 18:50
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Ritka házasság ahol hosszútávon minden klappol. Én is beletörődtem már az egymás mellett élésbe. Nem hiszek az emberekben, így a kapcsolatokban sem. Csak idő kérdése, de mindig kiderül hogy mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti.
okt. 10. 07:04
 28/45 anonim ***** válasza:

"Nem sok közös témánk van már, leginkább a háztartás. Nem szokott idejönni, csók, szex ezer évente. Mindegy is..."

Nem mindegy! Hány évesek vagytok?

Írj, ha szeretnél beszélgetni!

49/F

okt. 17. 10:01
 29/45 anonim ***** válasza:

"estére hulla vagyok, aludnék de azt sem hagyja, vagy felébreszt vagy felb@ssza az agyam, a monológjával, hogy rossz nő, feleség és anya vagyok. Sajnálja tőlem, hogy a gyerekkel elmegyek úszni, vagy könyvtárba,vagy leülök olvasni, önzö szemétnek tart. Egyedül eszek a vasárnapi asztalnál, vagy úgy általában az asztalnál, mert a tv előtt fekve eszik."

Elmondod nekem privátban, hogy mi tart téged ebben a házasságban?

okt. 17. 10:04
 30/45 anonim ***** válasza:
28-29. Nagyon ki vagy már éhezve mi? Miért sebzett nyulakra vadászol? Taktika? Most jössz te mint intelligens megmentő, aki odafigyel, meghallgat. 😆 Egyet nem értek! Hol van a feleséged?
okt. 17. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!