Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy kapcsolat, hogy minden jó, egyedül az együtt alvás nem működik?
Nagyon sokszor kulon alszunk, mert en a kanapen be szoktam aludni + nekem kenyelmesebb, az agyban faj a hatam :D Regen egyutt aludtunk. Most is szoktunk azert.
De vannak akik fixen mindig kulon alszanak.
A francia ágy egy hülyeség.
Legjobb a két egymás mellé tolt ágy. Nincs rugózás, rángatás forgolódáskor. De ha valaki horkol, akkor egyértelműen a külön helyiség a hosszú boldog házasság titka.
Kerdezo! Teljesen normalis a kulon alvas is meg az egyutt is! Kiknek mi valik be! Teljesen normalis barmelyik.
Amugy a franciaagy szerintem is egy ordasnagy butasag es boduletesen nagy hulyeseg ahog a kozos halo szoba is. Mert a szex anelkul is mukodhet!
En a naszutas lakosztalyokat se ertem a hoteloban..franciaagy... 😂😂 Persze ja..hogy egy hetig-10 napig ne aludjon az ember... NonSense !
N
#7 vagyok. Szoval szerintem az egyutt alvas a nonsense. De mindenki kiakadt aki veletlen (mert semmi kozuk hozza) megtudtak h igen en bizony egy kulon kis szobaba egy 90x200 as kenyelmes agyban tudok csak aludni zart ajto mogott csont egyedul.
Parom meg a masik szobaban.
Ha barhol meg kellene szallni en nem tudok ugy aludni h nem egyedul. Az non sense !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!