Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat roma származású férfival/ nővel az alábbi esetben?
.. Ha figyelembe vesszük, hogy magyar szülőknél nevelkedett, diplomás és nem tartja a kapcsolatot a vér szerinti családjával?
Ha esetleg valakinek van ilyen kapcsolat a környezetében, írna róla, hogy hogyan alakult?
Láttam, hogy vannak már itt hasonló kérdések, de nem igazán találtam hasznos válaszokat. Ezeknél ugyanis mindenki azzal indokolta a nem-et, hogy a roma rokonság úgyis problémákat okozna idővel és amúgy is nagy lenne a kulturális szakadék a neveltetésbeli különbségek miatt.
Mivel itt ezek a tényezők nem igazán játszanak, kíváncsi vagyok így mi a véleményetek.
A sajat rasszista nezeteidet akarod megerositeni?
ha egyaltalan ilyen megfordult a fejedben, akkor azonnal szakits, az a srac jobbat erdemel nalad
Felesleges az arrogancia, mivel rólam van szó...
Csak a gyakori nem engedi, hogy úgy írjam ki a kérdést, hogy "ti összejönnétek-e", merthogy az fórumozásnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!