Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a tapasztalatotok csecsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok csecsen származású férfiakkal, milyenek kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Állandóan a csecsen lógnak.
2020. nov. 23. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

A hiradóban mutogatják őket...

mármint kb ekkora közhelyet lehet max mondani, mert egyébként ahogy a magyar nők sem egyformák, úgy a csecsen (vagy bármilyen másik nemzetiségű) férfiak sem...

2020. nov. 23. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Egyetemen volt egy csecsen származású haverom, de csak haverok voltunk, szóval párkapcsolati szempontból fogalmam sincs. A barátnőjével kívülről nézve jól elvoltak, de nyilván nem láttam bele a kapcsolatukba.
2020. nov. 23. 14:49
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Az amcsi filmekben általában a fegyvercsempészek és a maffiatagok "nemes" szerepét osztják rájuk.
2020. nov. 23. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Általában öt orosz egy csecsen.
2020. nov. 23. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
4: akkor pont illenek a magyar csajokhoz, akik a külföldi filmekben vagy a prostit, vagy a kikapós fodrász csajt játszák :)
2020. nov. 23. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Barátnőm férje csecsen. Nagyon domináns, az ő szava a szent, szereti a boxot és a fegyvereket, nyers, maximálisan férfi-női szerepekben gondolkodik (sosem venné ki a háztartásban a részét, de egy forintot nem fogad el a barátnőmtől a háztartásban vagy a gyerek ellátásban, nem hagyja cipekedni sem, minden férfimunkát elvégez, de ki is kell mellette szolgálni és nem tehet sok mindent a barátnőm az engedélye nélkül), de barátnőm ezt csípi benne, hogy biztonságban érzi magát mellette maximálisan. Nekem túl nyers, túl erőszakos, túl sok lenne. Nagyon féltékeny is, ő az elejétől kezdve úgy volt, hogy az a nő az övé. Szó szerint az övé.
2020. nov. 23. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
7: van egy haverom, akár róla is írhattál, mert pont ilyen. Mondjuk ő 100%-ban magyar, szóval nem hiszem, hogy ez a viselkedésforma a "csecsen gének" eredménye lenne...
2020. nov. 23. 16:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves nyolcas, természetes, hogy mindenhol vannak ilyen és olyan férfiak és nők. Én csupán a tapasztalatomat írtam le, amit látok a környezetemben. Azonban érdemes megnézni a csecsenek történelmét, jelenét, vallási összetételét és máris látható, hogy talán miért elterjedetebb ez a nézet egy csecsen férfi részéről, mint egy magyartól. Nem kenyerem az általánosítás, de azért némi igazságokat mégiscsak tartalmaznak általában. Kivétel mindenhol van. Például biztosan több arányaiban a háztartásbeli muszlim asszony, mint a háztartásbeli ateista asszony. :) Attól még vannak főállású anyák Magyarországon és karrierista muszlim nők is bárhol a világban, csak ugye az arányok és ennek az egésznek a háttere ami alapot adhat mégis némi általánosításra.
2020. nov. 23. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

9: ezek a különbségek szerintem sokkal inkább jönnek a társadalmi/gazdasági környezetből, mint az etnikaiból.

Például egyiptomban 93% muzulmán él, 6% kopt keresztény, és 1% egyéb keresztény (a koptok nem tartoznak a klasszikus európai keresztények közé). Egy egyiptomi pont úgy él, ahogy elmondod, a férfi az úr, a férfi dolgozik, a férfi keresi a pénzt, az asszony meg gyereket nevel. Akkor is így él, ha muzulmán, és akkor is ha keresztény, mert ott ez a társadalmi-gazdasági berendezkedés.

És pont ez tud gyorsan megváltozni, ha országot vált valaki. Hiszen egy idegen országban már nem biztos, hogy a férfi fizetése egyedül elég, hogy kinéznek a szomszédok, ha ovodában van a gyerek.

De én dolgoztam együtt egyiptomiakkal multi környezetben, jártam is az otthonukban, 15-20 éve nyugaton dogloztak (USA, EU), és hidd el, nem sokban különböztek egy európaitól. Nyilván volt olyan is, akiről tudtuk, hogy maradt az, ami otthon lett volna, konzervatív, akár ultrakonzervatív.

Ezért mondom, hogy nagyon nehéz egy embert megítélni a népe alapján, főleg akkor, ha az ember egy ideje már nem is otthon él.

Multi környezetben egyébként sok ilyennel találkozol. Indiaiak, ázsiaiak, közelkeletiek, amerikaiak... könnyű őket ilyen cimkékkel ellátni.

Pl nekem volt egy ázsiai párom. Elsőre lehet mondani, hogy ő akkor tuti ilyen vagy olyan volt. Basszus, kínai felmenői voltak, de már a nagyszülei is az USA-ban éltek. Hidd el, sokkal jobban hasonlított egy random amerikai csajra, mint egy bármilyen ázsiaira.

Erről a férfiről meg semmit nem tudunk, mert a kérdező nem túl intelligens módon azt gondolja, hogy a csecsen cimke miatt egyformák mind.

Pedig lehet, hogy ez a srác már itt született. Lehet, hogy 2 hónapja jött, lehet, hogy 15 éve itt él. Mindegyik esetben csecsen lesz, de biztos, hogy nagyon nem hasonló viselkedésformái lesznek.

2020. nov. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!