Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodott fel azon a barátnőm,hogy megszabtam neki,hogy nem használhatja az én wc-met?
Nemrég költözött hozzám a barátnőm,egy átlagos méretű 2003-ban épült családi házban élek.
Elosztása:
-35m2 amerikai konyhás nappali
-2db hálószoba 12-12m2
-Van egy külön kis wc
egy külön helyiségben,illetve -a fürdőszobában is van egy wc.
Amikor beköltözött hozzám megegyeztünk hogy a külön wc-t csak én használom,ő a fürdőszobai wc-t használja.
Persze többször használta az én wc-met és mikor ezt szóvá tettem,hogy nem ebben egyeztünk és használja a fürdőszobait,teljesen felháborodott.
Ma is egész nap megvolt sértődve.
Megjegyzem,ha vendégek jönnek hozzám,nekik is a fürdőszobait kell használniuk.
"megegyeztünk hogy a külön wc-t csak én használom,ő a fürdőszobai wc-t használja. - Persze többször használta az én wc-met"
Ha megegyeztetek, akkor tartsa magát a megegyezéshez.
Az nem OK, hogy megszabsz vagy tiltasz valamit, de ha megegyeztetek, belement, akkor most miért nem tartja magát ehhez?
Beszéljetek erről, fontos az egyetértés és a megállapodások/elfogadások betartása. Ha változott azóta valami, újra meg kell beszélni.
És ha valaki(k) jön(nek) át hozzátok, ők melyik wc-t használják? Gondolom a "nőét", hogy ne neked kelljen takarítani...
Nem való még neked a komoly párkapcsolat, szerintem ne erőltesd.
És amikor te fürdesz, akkor az ő wc-je ugye nem szabad.
Mondjuk én kiröhögtelek volna, ha külön slózival jössz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!