Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért háborodott fel azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodott fel azon a barátnőm,hogy megszabtam neki,hogy nem használhatja az én wc-met?

Figyelt kérdés

Nemrég költözött hozzám a barátnőm,egy átlagos méretű 2003-ban épült családi házban élek.

Elosztása:

-35m2 amerikai konyhás nappali

-2db hálószoba 12-12m2

-Van egy külön kis wc

egy külön helyiségben,illetve -a fürdőszobában is van egy wc.

Amikor beköltözött hozzám megegyeztünk hogy a külön wc-t csak én használom,ő a fürdőszobai wc-t használja.

Persze többször használta az én wc-met és mikor ezt szóvá tettem,hogy nem ebben egyeztünk és használja a fürdőszobait,teljesen felháborodott.

Ma is egész nap megvolt sértődve.

Megjegyzem,ha vendégek jönnek hozzám,nekik is a fürdőszobait kell használniuk.

2024. febr. 24. 18:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
18%
Ami nem elfogadott nem tartozik a társadalmi normákhoz azt az emberek nem vagy csak nagyon minimális százaléka fogadja el. Kérdező egy ilyen dolgot nehezen fogaz tudni ilyen embereknek elmagyarázni. Mindenkinek van "tikkje" vannak akiknek nagyobb több vannak akiknek kevesebb. Nehéz megértő elfogadó embert találni ha furcsa szokást akarsz megtartani.
2024. febr. 25. 09:50
 22/29 anonim ***** válasza:
42%
Úgy betörnék hozzád és jól belesz🪠nék a külön budidba. Le se húznám.
2024. febr. 25. 10:51
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

"megegyeztünk hogy a külön wc-t csak én használom,ő a fürdőszobai wc-t használja. - Persze többször használta az én wc-met"

Ha megegyeztetek, akkor tartsa magát a megegyezéshez.

Az nem OK, hogy megszabsz vagy tiltasz valamit, de ha megegyeztetek, belement, akkor most miért nem tartja magát ehhez?

Beszéljetek erről, fontos az egyetértés és a megállapodások/elfogadások betartása. Ha változott azóta valami, újra meg kell beszélni.

2024. febr. 25. 17:48
 24/29 anonim ***** válasza:
26%
Valami elégedetlenség lehet a részéről, amiről nem beszél.
2024. febr. 25. 17:49
 25/29 anonim ***** válasza:
49%
sunyi! polgári engedetlenség
2024. febr. 25. 17:58
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

És ha valaki(k) jön(nek) át hozzátok, ők melyik wc-t használják? Gondolom a "nőét", hogy ne neked kelljen takarítani...

Nem való még neked a komoly párkapcsolat, szerintem ne erőltesd.

2024. febr. 26. 09:18
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
Jeszusom…. Verd bele a wc.dbe…
2024. febr. 27. 09:42
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

És amikor te fürdesz, akkor az ő wc-je ugye nem szabad.

Mondjuk én kiröhögtelek volna, ha külön slózival jössz :D

2024. febr. 27. 20:06
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű a kérdező szülei hasonlóan degeneráltak voltak, aztán buborékban élt és nem tudja, hogy ezzel a mi a probléma.
2024. febr. 28. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!