Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodott fel azon a barátnőm,hogy megszabtam neki,hogy nem használhatja az én wc-met?
Nemrég költözött hozzám a barátnőm,egy átlagos méretű 2003-ban épült családi házban élek.
Elosztása:
-35m2 amerikai konyhás nappali
-2db hálószoba 12-12m2
-Van egy külön kis wc
egy külön helyiségben,illetve -a fürdőszobában is van egy wc.
Amikor beköltözött hozzám megegyeztünk hogy a külön wc-t csak én használom,ő a fürdőszobai wc-t használja.
Persze többször használta az én wc-met és mikor ezt szóvá tettem,hogy nem ebben egyeztünk és használja a fürdőszobait,teljesen felháborodott.
Ma is egész nap megvolt sértődve.
Megjegyzem,ha vendégek jönnek hozzám,nekik is a fürdőszobait kell használniuk.
2#
Hát szerencsére fiatal vagyok még és nem kell katéterezni.
Nem nevezném hóbortnak,de úgy egyeztünk meg, még be költözés előtt,hogy van 2 wc,mindenki használja a "sajátját"amit maga után takarít is.
Ha már van kulon wc normalis vagy hogy a furdőszobaiba kuldesz mindenkit?
A kaka terjed a levegoben is fogkeféket is be kéne fedni kupakkal rászáll mindenre a bakterium is a kiteregetett ruhák is magukba szívják.
Ahol nem muszáj es van lehetoség alap hogy különwct kell használni.
("Hogy kerül a széklet a fogkefére?"
Ki vagy te Al Bundy? 😂😂
Miért van ezzel problémád? Miért kell neked külön wc? Indokold már meg hogy mi is értsük.
Az egész ház 75m2
Az egész házból 74m2 úgy használhatja ahogy csak akarja, érezze mágáénak,dekorálja nyugodtan, ahogy csak akar mindent
Miért baj az,hogy az egész házból mindössze 1m2 szeretnék a saját privát teremnek ?
"úgy egyeztünk meg, még be költözés előtt,hogy van 2 wc,mindenki használja a "sajátját"amit maga után takarít is."
Itt ez a gond. Te használod a "tiéd" és te is takarítod, OK.
Ő meg használja az"övét", viszont azt használja mindenki más is, ergo ő nem csak maga után takarít.
Amúgy ezt leszámítva is baromi fura lenne nekem ez a kérésed. Ott rejtegeted a levágott fejeket, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!