Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért háborodott fel azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodott fel azon a barátnőm,hogy megszabtam neki,hogy nem használhatja az én wc-met?

Figyelt kérdés

Nemrég költözött hozzám a barátnőm,egy átlagos méretű 2003-ban épült családi házban élek.

Elosztása:

-35m2 amerikai konyhás nappali

-2db hálószoba 12-12m2

-Van egy külön kis wc

egy külön helyiségben,illetve -a fürdőszobában is van egy wc.

Amikor beköltözött hozzám megegyeztünk hogy a külön wc-t csak én használom,ő a fürdőszobai wc-t használja.

Persze többször használta az én wc-met és mikor ezt szóvá tettem,hogy nem ebben egyeztünk és használja a fürdőszobait,teljesen felháborodott.

Ma is egész nap megvolt sértődve.

Megjegyzem,ha vendégek jönnek hozzám,nekik is a fürdőszobait kell használniuk.

2024. febr. 24. 18:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
:D Ez most ugye csak troll kérdés?
2024. febr. 24. 18:25
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
Miért is kell így csinálnia? Ha van rá értelmes magyarázatod, pl ott kell katéterezned magad és magas a fertőzés veszély, ha más is bemegy, akkor oké. Teljesen rendben van, hogy csak te használod és nem jogos a felháborodása. Ha csak ez a hóbortod, akkor azért furán néznék rád. Elgondolkodnék rajtad komolyan.
2024. febr. 24. 18:27
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
#1 ezer százalék. Vagy Alekosz maga. De akkor is kamu mert annak sincs ekkora kérója :D
2024. febr. 24. 18:28
 4/29 A kérdező kommentje:

2#

Hát szerencsére fiatal vagyok még és nem kell katéterezni.

Nem nevezném hóbortnak,de úgy egyeztünk meg, még be költözés előtt,hogy van 2 wc,mindenki használja a "sajátját"amit maga után takarít is.

2024. febr. 24. 18:30
 5/29 anonim ***** válasza:
15%

Ha már van kulon wc normalis vagy hogy a furdőszobaiba kuldesz mindenkit?

A kaka terjed a levegoben is fogkeféket is be kéne fedni kupakkal rászáll mindenre a bakterium is a kiteregetett ruhák is magukba szívják.

Ahol nem muszáj es van lehetoség alap hogy különwct kell használni.

("Hogy kerül a széklet a fogkefére?"

[link]

6/29 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk is 2 wc van, a párom költözött hozzám, de el nem tudnám képzelni, hogy valamelyiket ő nem használhatja, mert az csak az enyém. Együtt élünk, onnantól az közös. Vendégnél más, neki természetesen megmondhatod, hogy melyiket használja, de a barátnőddel együtt éltek. Valószínűleg ez a baja.
 7/29 anonim ***** válasza:
83%

Ki vagy te Al Bundy? 😂😂

Miért van ezzel problémád? Miért kell neked külön wc? Indokold már meg hogy mi is értsük.

2024. febr. 24. 18:41
 8/29 A kérdező kommentje:

Az egész ház 75m2

Az egész házból 74m2 úgy használhatja ahogy csak akarja, érezze mágáénak,dekorálja nyugodtan, ahogy csak akar mindent

Miért baj az,hogy az egész házból mindössze 1m2 szeretnék a saját privát teremnek ?

2024. febr. 24. 18:47
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
😂😂😂 Pont a WC-t? Nem normálisak vagytok. Ő se ha még veled van. 😂😂😂
2024. febr. 24. 18:56
 10/29 anonim ***** válasza:
75%

"úgy egyeztünk meg, még be költözés előtt,hogy van 2 wc,mindenki használja a "sajátját"amit maga után takarít is."

Itt ez a gond. Te használod a "tiéd" és te is takarítod, OK.

Ő meg használja az"övét", viszont azt használja mindenki más is, ergo ő nem csak maga után takarít.

Amúgy ezt leszámítva is baromi fura lenne nekem ez a kérésed. Ott rejtegeted a levágott fejeket, vagy mi?

2024. febr. 24. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!