Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért háborodott fel azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodott fel azon a barátnőm,hogy megszabtam neki,hogy nem használhatja az én wc-met?

Figyelt kérdés

Nemrég költözött hozzám a barátnőm,egy átlagos méretű 2003-ban épült családi házban élek.

Elosztása:

-35m2 amerikai konyhás nappali

-2db hálószoba 12-12m2

-Van egy külön kis wc

egy külön helyiségben,illetve -a fürdőszobában is van egy wc.

Amikor beköltözött hozzám megegyeztünk hogy a külön wc-t csak én használom,ő a fürdőszobai wc-t használja.

Persze többször használta az én wc-met és mikor ezt szóvá tettem,hogy nem ebben egyeztünk és használja a fürdőszobait,teljesen felháborodott.

Ma is egész nap megvolt sértődve.

Megjegyzem,ha vendégek jönnek hozzám,nekik is a fürdőszobait kell használniuk.

2024. febr. 24. 18:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

"Miért háborodott fel azon a barátnőm,hogy megszabtam neki,hogy ..."

Talán azon háborodott fel, hogy akármit is "megszabsz" neki, és nem megbeszéled, megkéred, hogy ...

2024. febr. 24. 22:16
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
Fúj, az a privát szférád?
2024. febr. 24. 23:04
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Lehet ő is bensőséges környezetben szeretne szarni. A nagy terek frusztrálóak lehetnek.
2024. febr. 24. 23:58
 14/29 anonim ***** válasza:
31%
Na mi van, már szrni sem lehet nyugalomban? XXDDDDDDDDDDDDDDDDD
2024. febr. 25. 00:32
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
Szarnirá
2024. febr. 25. 01:07
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

Én tiszteletben tartanám a Kérdező kérését, mert ez annyira pitiáner dolog.

Ha neki fontos hogy ne használjam azt a wct, hát nem használnám. Nem akadnék ki ezen.

2024. febr. 25. 04:15
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom mást is megszabsz, mert ez a te lakásod.
2024. febr. 25. 07:19
 18/29 anonim ***** válasza:
87%
Igazából ha 2 wc van akkor bánja a fene ha ennyire külön budit akarsz használni engem nem érdekelne. Csak azt fogadd el hogy ha egy vendég beköltözik az ő wc-jébe és neki is sürgősen mennie kéne mert mit tudom én hánynia kell hirtelen vagy össze szedett egy hasmenős vírust ezt remélem azért el tudod fogadni. Szerintem ennyi beleférne. Legalább is nekem.
2024. febr. 25. 07:41
 19/29 anonim ***** válasza:
89%

Engem az ok érdekelne.

Ha órákat akar a szar felett telózgatni, az libidógyilkos.

Ha odajár napi többször recsizni, az is.

Ha undorodik attól, hogy kakilok, vagy szégyelli, hogy ő is, az is eléggé off.

Ha IBS-e van, az érthető, hogy mindig akar egy szabad vécét, de ez esetben mindegy lenne, melyik az.

2024. febr. 25. 07:58
 20/29 anonim ***** válasza:
85%
Én azt nem értem, miért tragédia, ha a „te” vécédet használja ő vagy a vendégek. Több olyan lakásban voltam már, ahol két vécé volt, soha nem tapasztaltam se partnerként, se egyéb viszonylatban, sima vendégként, hogy tabu lett volna vmelyik mellékhelyiség. (Olyannal igen, hogy ezt vagy azt jobban preferálta a házigazda saját használatra, de ennyi.) Ez nekem annyira fura spéci indok nélkül, bár el se tudok képzelni ilyet… Elárulod, hogy miért sajátítod ki az egyik vécét?
2024. febr. 25. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!