Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vállalkozó csajok! A (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalkozó csajok! A (nem vállalkozó) párotok hogy viseli, hogy sokat vagytok elfoglaltak?

Figyelt kérdés

Nálunk az a helyzet, hogy a párom sokkal egyszerűbb gondolkodású nálam, nyugodt, kényelmes ember, aki egy évben 1-2 nyaralásra vágyik, közös otthonra, majd gyerekekre, 8 órás állandó munkahelyre és stabilistásra. Én pedig az az örök nyughatatlan nő vagyok, aki folyton agyal, jegyzetel, jelenleg futó projecteken gondolkozik, nálam nincs 8 órás munkaidő, mert ha dolog van és elmerülök benne, akkor képes vagyok reggel 10től másnap hajnal 3-4ig megállás nélkül a gépen dolgozni. Eközben persze a párom hazajön, eszik, fürdik, valamit motoszkál a házban, de látszik rajta, hogy unatkozik, társalogni próbál, de érzi rajtam, hogy szellemileg nem vagyok ott, nem egy síkon mozgunk ezeken a napokon. Ez inkább időszak nálam, eltart 1-2 hetet, amikor benne vagyok valaminek a sűrűjében, majd lenyugszom, visszatérek a mindennapokba és igyekszem társ lenni, amikor tudom, haza fog jönni a párom és időt kell vele is töltenem. Viszont az a havi 2 hét magamba zárkózás intenzív, nem főzök, nem takarítok, pizsamában ülök a gép előtt, fülemre szorított telefonnal és gyes konttyal, egyáltalán nem érdekel a kinézetem vagy a környezetem. A párom támogató, nagyon, viszont látom rajta, hogy ő nem érti miért csinálom ezt ilyen intenzitással, miért nem nyugszok le, hiszen anyagilag nem vagyok rászorulva sem a munkára, sem a cégfejesztésre (nem gazdag a párom, de szakemberként jól keres, eltartana, ha nem lennének vállalkozói ambícióim, vagy nem szeretnék másnak dolgozni se), nem érti miért nem teszem le 5kor a munkát, mint ő stb. Persze ezekkel nem traktál, egyszer kérdezte meg az évek alatt, de mindig látom rajta, hogy nem érti, miért vagyok erre rákattanva. Őt nem érdekli a pénz, a siker, nagyon nyugis ember, nekem pedig ő a tökéletes kiegészítés, nem tudnék egy hozzám hasonlóval együtt élni, viszont látom azt is, sokszor elhanyagolom a kapcsolatunkat. Pl azon a héten vagy akár egybe két hétben, egyáltalán nincs köztünk szex, nem fürdök meg mire ő ágyban van, nem megyek oda, kiülök az irodába, dolgozom, aztán valamikor hajnalban megfürdöm, hullafáradtan lefekszem, majd mire felkelek, ő már rég elment dolgozni és ez akkor így megy.

Én próbálok valamiféle időbeosztást, de nem olyan a cégem, amit keretek közé szoríthatnék, főleg külföldiekkel együtt dolgozom, így az időeltolódás miatt is rendkívül sokat számít a délutáni vagy éjszakai munka.

Most hogy ismeritek a körülményeket, kíváncsi lennék a Ti helyzetetekre is, vállalkozó nőként, nem vállalkozó férfival milyen az élet és Ti hogyan oldjátok meg, ha olyan a munka, amibe nem tudjátok bevonni a párotokat és sokat van “egyedül” miattatok?:)

Szívesen fogadok jól működő tanácsokat is, a “ne dolgozz” vagy “menj fix munkaidős állásra” nem opció.:) köszi!

2024. febr. 20. 22:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mégis milyen válaszokat vársz? Vagy kevesebbet dolgozol és többet foglalkoztok egymással, vagy szakítotok, mert így értelme nincs.

Vagy mit szeretnél? Vesztek neki egy kiskutyát, addig el van vele vagy mi??

Te magad sem tudod, hogy mit akarsz. Ez már a kérdésedből is kiderült.

Amiket írsz, hogy mások vetítik ki a frusztrációjukat, egyenesen nevetséges és ne haragudj meg érte.

Te vagy itt az elégedetlenkedő, neked gondolom nem lehet megfelelni.

2024. febr. 22. 16:35
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem a litániákat, amiket írsz. Kiírtál egy kérdést, véleményt kertel. Aztán amikor láttad, hogy többen nem bólogatnak, akkor mindenki nézzen szét a saját haza táján? :D
2024. febr. 22. 16:46
 23/26 A kérdező kommentje:

Rájöttem nem relevánsak a válaszok, mivel nem gondolom, hogy hasonló helyzetben lévő nők írnak ide. Amíg nem élsz egy szituációban, addig messziről mindig egyszerű letudni annyival, hogy “vagy az életedet dobd el vagy a kapcsolatodat”.

A kiskutya nem rossz öltet!

2024. febr. 24. 01:58
 24/26 A kérdező kommentje:

A litánia értelme az volna, hátha jobban látja és értelmezni tudja egy kívülálló a fennállo helyzetet.

A kiírt kérdésben pedig nem hangzik el eldöntendő kérdés, amivel egyet kéne érteni vagy tiltakozni. Csak hatékonyabb időbeosztási ötleteket hallanék szívesen, de sajnos itt is túl sokan unatkoznak és inkább kéretlen véleményeket írnak….

2024. febr. 24. 02:01
 25/26 anonim ***** válasza:
45%
Add már fel, ramaty a kapcsolatod. Dolgozz kevesebbett, ennél jobb tipp nincs.
2024. febr. 24. 03:42
 26/26 anonim ***** válasza:

De miért foglalkozol azokkal a véleményekkel, akik szerint ez egy férfinak okes állapot, de egy nőnek nem? Ha nem a barátaid mondjak (csaknem ilyen idiotakkal baratkozol), akkor miért foglalkozol ezzel?

Egyébként szerintem férfiként sem lenne okes ez a szituáció.

Mivel irtam korábban, hogy vállalkozó vagyok én is (nyelv+könyvelés) hidd el, van ralatasom a helyzetre.

2024. febr. 24. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!