Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok semmit tolerálni/ elnézni a barátomnak, akkor ez a helyzet így már veszett fejsze? Ahogy telnek a napok,és egymással élünk,úgy jönnek elő a különbségek köztünk. Szakítsak?
Figyelt kérdés
Rettenetesen idegesít a lustasága,gyerekessége. Csodálkozik,hogy megvan fázva másnap, amikor 23 fele kint járkál a sötétben az udvarban, cigivel a kezében. ( 1 szálat szív,de ez sem tetszik). Neki a hétvége nem telhet el úgy,hogy nem iszik 2-3 doboz sört..A takarítást úgy csinálja meg,hogy lehányni való,mert tessék-lássék módon csinálja csak meg...Sokszor nekem kell szólni azért,mert csipás "mert ő nem veszi észre". A zokniját félrecsúszva hordja. Folyton úgy akar minden helyzetből kijönni,hogy ő nem felelős a másik a hülye.Lázas beteg voltam a héten, arra nem volt képes,hogy begyújtson amikor átmegyek a konyhán, vagy bemegyek a fürdőbe. Ráadásul akkor újságolta,hogy hova akar nyáron menni fesztiválokra...Mit csináljak? Sokszor azt érzem,nem bírom már tovább elviselni. És ez,cska pár apróbb dolog..febr. 3. 14:53
11/12 anonim válasza:
Már ott tudnod kellett volna, hogy gáz van, hogy egy felnőttnek segítened kell felnőttnek lenni.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi időt adtál neki, vagy mennyire kommunikáltál vele arról, h ez így nem lesz jó, de ha ezeken túl vagy, sajnos át kell gondolnod.
Boldog vagy?
Boldog leszel?
Ezt akarod a jövőben is?
Nem lehet a végtelenségig elnézni mindent, mert belerokkansz. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!