Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más két diplomás ember ( pl orvos, mérnök stb)kapcsolata, mint mondjuk két alacsonyabb iskolázottságu párnak?
Alacsonyabban iskolazottabbaknál bőven esélyesebb pl a drog szerepe. Pl diplomas munkatarsaimnál baratom csalad egyiknél se a cuccozasrol szol az ossezjovetel de akiket pl vendeglátosakat felszol pincereket ismerve meg csak arrol szol nekik a csalad barátok is hogy körasztal meg rendelesek meg menni érte meg használni.
A munkasréteg inkabb kocsma sör mert arra van csak pénzuk.
Társalgási formalitasok viszont majdnem ugyanaz mindenhol. Alapvetoen kulturalt joizu beszélgetesek nevetesek jo légkör van.
Embere válogatja.
Láttam már orvos házaspárt, akik olyan stílusban beszéltme egymással előttem, hogy csak kapkodtam a fejemet. És vannak igencsak boldog egyszerű párok.
Ezt úgy mondom, hogy én magam diplomásként nyilván hozzám hasonló kvalitásokkal rendelkező férfit tudok elképzelni, de maguk a kapcsolatok nem ezen múlnak. Akkor vannak bajok kifejezetten ebből, ha a két fél különböző szintről érkezik.
Az orvos lenézi a másik diplomást. De ugyanez van az informatikusokkal, az ügyvédekkel is. Mintha ők valami istenek lennének.
A diplomások nem feltétlen nézik le az alacsonyabb iskolázottságút, mert érzi, hogy szüksége van/lehet rá. Pl.: víz/gáz/fűtésszerelés tekintetében. Viszont életmódbeli különbség révén lehet különbség a tekintetben, hogy a diplomás élete nem feltétlen jobb, mint egy nem diplomásé: a nem diplomás sok esetben életrevalóbb.
Ja es kapcsolatban a diplomasak pl hajlamosabbak "versenyezni" ki kepzi magát tovább ki hova pályáz feljebb ez a szellemiség megy, kalkulálnak terveznek logisutikáznak pénzugyileg tudatosak.
Alacsonyabb vegzettségueknél ki mit tud hazavinni a melobol ha vki szakács felszol minden kaját az asszony meg az ö nunkahelyerol minden mást mindent lenyúlnak es viszik haza. Nagy kajálások mennek állando főzes sutés mert a pasik is sokat esznek a gyerekek is. Főleg háztartás körül forognak. Ellenben a diplomásokkal pl akik a gyereknek inkabb az oktatása korul forognak beiratni minden sportra matekversenyre a tanároknak vinni a sok ajandékot magántanárok kulonedzések akàr versenyekre is benyomni meg hivatasba pl minden nap suli után edzés meg ilyenek.
A munkásokat nem tom.
Hülyeség erre így rákérdezni. A valós sztorik ezerszer izgalmasabbak, vagy botrányosabbak, mint a régi, mindenkibe berögzült sztereotípiák. (Pláne hogy 1-2 hozzászólás alapján full az jön le, hogy itt egyesek max a tévében láttnak más embereket, a való életben nem.)
Mindenki más és más, maradjunk ennyiben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!