Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az nem normális, ha feljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem normális, ha feljegyzéseket készít rólam a házastársam, ugye?

Figyelt kérdés
Mondjuk, elalszok (későn kelek). Ő meg ahelyett, hogy felkeltene ír egy bejegyzést rólam a telefonja noteszébe,hogy mikor kelek fel. És ahelyett, hogy pl azt mondaná, hogy "na jól elaludtál", csinálja a bejegyzést.
2024. jan. 21. 12:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te ismered, neked kene latnod egyeb autisztikus vonasokat.
2024. jan. 21. 14:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Na de az autisztikus vonásokat hogy lehetne eltűntetni? Nyilván pszichológushoz nem fog eljönni velem, azért mert engem ez zavar.

Zavar mert azt hiszi, hogy ezzel meg tud változtatni valamit. Nem tudom azt se, hogy mit. De igazából a kapcsolat elején nem csinált ilyet. Meg ugye azért zavar, mert nem ír le mindent, csak olyat amiért be lehet szólni.

Meg igazából eléggé szoktam félni, amikor szóvá van téve ellenem valami aztán meg jól felírja a telefonjába. Én nem érzem jól magam ettől. De csak ez a felirogatás... Egyébként ha elválnánk nehezen hiszem, hogy bármit lehet kezdeni ezekkel a jegyzetekkel. Semmire nem menne vele. Engem csak bánt ezzel, zavar.

2024. jan. 21. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Már most félsz, el akarja érni, hogy merő szorongás legyen az életed, azt lesd, hogy vajon most mibe köt bele. Én sem értem, mire vársz mellette. Hogy egyre könnyebb lesz? Nem. Egyre rosszabb lesz neked. De ha ő ilyen, te miért nem nyitsz egy nagy kockás füzetet a konyhaasztalra amibe elkezded írogatni azt ami meg téged zavar az ő viselkedésében? Magad fölé helyezed és ez szerinte is így van jól. Tönkremész bele, igaziból már most sem mernél lelépni mellőle, nem tartod magad alkalmasnak a nélküle való létezésre.
2024. jan. 21. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:

"eléggé szoktam félni, amikor szóvá van téve ellenem valami aztán meg jól felírja a telefonjába. Én nem érzem jól magam ettől."

Megváltozott, megbolondult, félsz. Azt is mondhatnám, hogy átvert. Gondolom, nem ilyen jövőt ígért, amikor megkérte a kezedet és összeházasodtatok.

Gyűjti a rossz pontokat neked a telójában. Van olyan hibád vagy tetted, amit ellene követtél el, és ami neki fájhat? Mi történt? Mi változott?

2024. jan. 21. 21:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem helyezem magam fölé. Az a helyzet én nem azonosítom a személyt a cselekedetével. Pont ezért nem a személytől félek. Attól félek, hogy rossz, amit csinál. Attól félek, hogy ez mánia nála, az pedig betegség. És én helyette nem tudok orvoshoz menni, sem rávenni hogy orvoshoz menjen. Hiszen szerinte ez így van jól. Ja és ha alkalmatlannak érezném magam a nélküle való életre, akkor meg se próbálnám megmenteni a vele való életet... Te 13# neked valami bajod az internetes kérdésemmel?! Csak mer ekkora szemtséget ideírkálni és beállítani, hogy te vagy itt az ész meg a mindenttudó.. Szerintem menjél inkább kukoricát kapálni vagy amit akarsz, de nekem írjál több választ.
2024. jan. 25. 03:25
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kukoricakapálás előtt írok neked nem több, de legalább egy választ ha ennyire ragaszkodsz hozzá: nem csak a házastársaddal van gond. Ezt eddig is érezni lehetett, csak 15. hozzászólásod szerint nagyobb a baj és más irányú. Kezdésként menj egyedül szakemberhez, meséld el a problémádat. Ő majd mondja, hogy mi a következő lépés.
2024. jan. 25. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!