Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez féltékenység vagy valami más, esetleg nem normális?
Figyelt kérdés
Ma reggel el mentem a párom dolgozni és csak hétfőn jön haza akkor jár le a műszakja , egy szivattyú telepen dolgozik figyelik a vizet, mindegy is. Szóval tesóm írt délután hogy ha gondoljuk menjünk arra a fiammal mert szallonat sütnek és ne üljünk itthon egyedül. Csak közben a gyermek az édes apjával volt egy esküvőn és nekem kellet erte menni (bizonyos okokból nem tudta megoldani hogy haza hozza) semmi baj érte is mentem. Mielőtt elindultam itthonról írtam a páromnak hogy indulok a gyerekert és onnan tesomekhoz, nem tetszett neki mert szerinte ez csavargas. Na jó el is mentem max egy órát voltam oda. de eközben az én sogorom és a közös haverjuk felhívta a páromat hülyeségbol,hogy nem tudják ők sem hol vagyok. De a végén mondták hogy nyugodjon meg jó helyen vagyok. De én már jöttem is haza akkor.mire haza értem egy csomó üzenet várt hogy milyen dolog az hogy el megyek itthonrol meg egy óra múlva se vagyok ottjon. Jelzem rá 10 percre értem haza. Velem van a baj? Ja és azt is írta hogy eztán ő is el fog menni csavarogni. Pedig én sosem megyek sehova nélküle meg pláne. Most is csak a gyerekert mentem el meg a tesomhoz..2019. szept. 21. 21:26
1/17 Savlekotő válasza:
Sok boldogságot a rácsok mögött..
2/17 A kérdező kommentje:
Milyen rácsok?
2019. szept. 21. 21:30
4/17 Savlekotő válasza:
Szerinted szabad vagy? Nem vagy,börtönben élsz,ha a gyerekkel nem mehetsz el egy órára szabadon a saját tesódhoz,mert már zsarolva vagy meg fenyegetve ezek azok a rácsok.. Nem normális eddig se volt az h te egyedül sehová se mehettél. Boltba mehetsz oda elenged a drága urad? Még pár év és borítékolom h jönnek a pofonok is ha elmész vásárolni csak ugy egyedül..
5/17 anonim válasza:
Istenem... Mit esztek az ilyen "majd én beszabályzom" férfiakban , de őszintén?
6/17 A kérdező kommentje:
Igazából én már nem tudom mi van . Általában tok jól el vagyunk, meg minden. Igen szeretem azt amikor a férfi dönt bizonyos dolgokban, de ez számomra túlzás. Én is gondoltam már arra, hogy pár év múlva akár fel is pofozhat. De nem gondolnám róla azért. De most ő tulajdonképpen féltékeny, vagy csak szimplán H...ülye?
2019. szept. 21. 21:45
7/17 anonim válasza:
Annyit "engedj meg magadnak" amennyit megengednél neki.
8/17 anonim válasza:
Szimplán hülye. Vagy inkább duplán.
Nem is féltékeny, csak simán a tulajdonának tart
9/17 anonim válasza:
Nekem biztosan nem kellene olyan férfi, aki nem enged egyedül sehová, akinek a szemében a nő csak otthon ül, főz, mos, takarít, gyereket nevel...stb. így akarod leélni az egész életedet?
10/17 anonim válasza:
El kellene beszélgetned vele, mert ez nem normális. Sógorod meg a haver is elég retardált, hogy még szórakoznak is azzal, hogy hergeljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!