Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unicum16 kérdése:
Normális ha egy lány és egy fiú úgy sétál, hogy fogják egymás kezét, de közben csak barátok?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, de szerintem ez nem normális, de a lány(akivel együtt vagyok) azt mondja, hogy ez tök normális.. Én ezen mindig felhúzom magam ezért kérdezem meg itt, hogy ez tényleg normális-e?2019. aug. 18. 11:39
1/13 anonim válasza:
Nem. Szerintem sem normális. Kivéve ha egy óvodás csoportról beszélünk.
2/13 anonim válasza:
Lebukott, de még szakítani nem akar, és akart egy tompító választ... én erre gondolnék.
"Ha akarsz szakíts, de nekem ő csak barát, és akkor is fogom a kezét, ha neked nem tetszik." - kb erre a reakcióra lehet számítani, rá pár napra már éles lenne a kapcsolatuk. Mondjuk ha te fognád más kezét azt is szabadna? Ha kiderül, hogy még támogatná is az a legcinikusabb...
4/13 anonim válasza:
Igen. Azokban a körökben, ahol a “dugunk de csak barátok vagyunk” is normális.
5/13 Lazy Lover válasza:
Én is úgy szoktam tüncivel sétálni ő egy haver csaj hogy mi a normális csak ti tudhatjàtok
7/13 anonim válasza:
Miért ne ? Ha nincs köztetek semmi és nem is terveztek akkor miért ne foghatnatok egymás kezét.
A lányoknál nem jelent semmit.
Nem is értem miért bajod hogy egy lány fogja a kezed ?
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó újra olvassa el a kérdést :)
2019. aug. 18. 12:40
10/13 anonim válasza:
Nem látok semmit a kérdésbe.
Főleg gondot abba ha egy lany fogja a kezed. Akár barát akár szexeltek akár a báratnőd akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!