Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez féltékenység vagy valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez féltékenység vagy valami más, esetleg nem normális?

Figyelt kérdés
Ma reggel el mentem a párom dolgozni és csak hétfőn jön haza akkor jár le a műszakja , egy szivattyú telepen dolgozik figyelik a vizet, mindegy is. Szóval tesóm írt délután hogy ha gondoljuk menjünk arra a fiammal mert szallonat sütnek és ne üljünk itthon egyedül. Csak közben a gyermek az édes apjával volt egy esküvőn és nekem kellet erte menni (bizonyos okokból nem tudta megoldani hogy haza hozza) semmi baj érte is mentem. Mielőtt elindultam itthonról írtam a páromnak hogy indulok a gyerekert és onnan tesomekhoz, nem tetszett neki mert szerinte ez csavargas. Na jó el is mentem max egy órát voltam oda. de eközben az én sogorom és a közös haverjuk felhívta a páromat hülyeségbol,hogy nem tudják ők sem hol vagyok. De a végén mondták hogy nyugodjon meg jó helyen vagyok. De én már jöttem is haza akkor.mire haza értem egy csomó üzenet várt hogy milyen dolog az hogy el megyek itthonrol meg egy óra múlva se vagyok ottjon. Jelzem rá 10 percre értem haza. Velem van a baj? Ja és azt is írta hogy eztán ő is el fog menni csavarogni. Pedig én sosem megyek sehova nélküle meg pláne. Most is csak a gyerekert mentem el meg a tesomhoz..
2019. szept. 21. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Ja persze, még mit nem, majd ő szabja meg, mint egy dedósnak, hogy mikor hova mehetsz vagy mikorra legyél otthon? Érzed egyáltalán mennyire gáz ez?
2019. szept. 21. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Birtoklási vágy! Birtokol! Ennyi!
2019. szept. 21. 23:36
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

Mióta vagytok együtt, hogy ez csak most tűnt fel neked?

Szerintem nem ér több fáradozást ez az ember.

2019. szept. 22. 06:27
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Egy kontroll-ès birtokló mániás retardált fszkalap, ez még egy bántalmazó (verbalisan egyenlőre) kapcsolat.

Keress rá nyugodtan a bántalmazó kapcsolatokra, elèg sok pontban magatokra fogsz ismerni.

Uralkodik, felettes, rajtad. Te meg aszisztálsz hozzá, meg magyarázkodsz. Ès mi van ha elmèsz a gyerekeddel csavarogni? Semmi. Sőt külön jót tesz, hogy nem a 4 fal között ültök. Azèrt mert elhitette veled, hogy az nem való, meg gáz, meg neked otthon a helyed, mèg nincs igaza.

Nagyon gyorsan lèpj ki ebből a kapcsolatból, mert csak tönkre teszed vele magad, ès a ami mèg nagyobb baj, a gyerekedet is. A gyerekeknek nagyon sokat árt, ha ilyen közegben nő fel.

2019. szept. 22. 07:49
 15/17 A kérdező kommentje:

3 éve vagyunk együtt.

De ez már tényleg túlzás,amit művel.

2019. szept. 22. 07:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Maximalisan egyetertek a tobbi valaszoloval. Nehogymar magyarazkodj, mert a GYEREKEDDEL elmentel valahova, ez nonszensz. Nem gondolom, hogy ez nala a szeretetrol meg a feltesrol szolna, sokkal inkabb a birtoklasrol, a kontroll alatt tartasrol. A bantalmazo kapcsolatok pont igy kezdodnek, szoval azt javaslom mielobb hagyd ott!
2019. szept. 22. 09:27
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
A nő otthon legyen.Viszem én ha menni kell valahova.De engedély nélkül sehova!
2019. szept. 22. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!