Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire jogos kérés ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos kérés ez barátnőmtől?

Figyelt kérdés
Kezdjük az elején, én 32 éves barátnőm 38, most tervezzük az összeköltözést, és azt tudni kell elöljáróban hogy édesanyám otthon nem él túl jó anyagi körülmények között, ezért mindig segítem őt pénzzel, és amikor mondtam ezt barátnőmnek teljesen ki volt akadva, hogy akkor hagyjuk is az egészet, ha én még az anyámon is akarok segíteni miközben vele élek együtt. Szerintetek? Teljesen le hidaltam, mert elég flegma bunkó stílusban közölte ezt velem.

2024. jan. 19. 16:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%

20.

FOGD FEL!

A Gyakoris válaszoló külön állatfaj. Itt mindenki, több diplomás, több nyelven beszélő, hómofiszban milliókat kereső, diákként saját lakást hitel nélkül megvásárló, művelt ember.

A magadfajta proli nekik nem létezik.

Én az állatos rovatban megmertem kérdezni egy kommentben, hogy ki és minek vesz 4-5-600-ért macskát/kutyát, miért nem jó a keverék menhelyi.

Anyámba küldte, hogy mit ugatok proliként, és égjen a pofám, mert nekem csak ingyen korcsra telik. :(

2024. jan. 20. 12:35
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen le hidaltam, mert elég flegma bunkó stílusban közölte ezt velem."

Szerintem nem kéne összeköltöznötök.

2024. jan. 20. 12:41
 23/28 anonim ***** válasza:
16. kérdésre jöhetne válasz.
2024. jan. 20. 12:47
 24/28 anonim ***** válasza:

"Mennyire jogos kérés ez barátnőmtől?"

Bocs, nem láttam, mit is kért?

2024. jan. 20. 13:04
 25/28 anonim ***** válasza:
82%

20, nem millermami, keményen dolgozó mami, aki konyhán is mosogatott vagy takarított, ha nem volt elég pénzünk.

De igen, az a jó ember, aki csak ül és várja a sült galambot, vagy hogy a gyereke felnőjön és végre eltartsa.

2024. jan. 20. 14:40
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Anyosomnak nem adunk mar penzt. Meguntuk, hogy 1: piara es cigire kolti ugy, hogy gyogyszereket szed 2: szamlait nem fizeti be, volt amit ki se bontott es kiderult, hogy 3 honapja lejart gazszamla volt 3: munkaja hol van hol nincs, inkabb nincs mert semmi nem jo neki.

Ez ugy, hogy havi 300ezres hitelunk van, plusz a ferjem gyerektartast is fizet, nekunk nem fer bele.

Lehet tamogatni a szuloket, de nem mindegy, hogy a havi 1 milliobol ad valaki 200 ezret es a szulok azt a penzt normalisan hasznaljak fel, VAGY a 400ezres fizetesbol adnak 100at, es ugyanugy mint anyosom pia-cigi kombora bassza el, es meg a szamlait sem fizeti be.

2024. jan. 20. 15:48
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

20-as

Nem kell "millermami" ahhoz, hogy el tudja tartani magát.

Anyám világ életében pénzügyi osztályon volt egy huszadik senki (középfokú végzettséggel), most 81 éves, 280 a nyugdíja. Mivel lakásra már nem kell gyűjtenie, ruhát sem vesz minden hónapban, van a rezsi, a kaja, tisztítószerek, időnként egy könyv, egy kis nasi. Mindkét unokának utal havonta 20-20 ezret csak úgy, szeretetből, és még a gyógyszereire is jut. De mondjuk nem iszik, nem bagózik.

2024. jan. 20. 16:08
 28/28 anonim ***** válasza:
73%

Sok mindentől függ hogy mennyire jogos. Ha pl közös kasszán vagytok, és anyagilag ez bezavar a ti megélhetésetekbe, akkor van alapja annak, hogy szólt, mert őt is érinti.

+ Anyád miért élősködik a gyerekén? Ha tud dolgozni dolgozzon, ha sérült vagy ilyesmi kap segélyt, ha idős akkor nyugdíjat stb.

2024. jan. 21. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!