Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez túl nagy kérés a barátnőmtől?
A barátnőm az utóbbi időben nagyon meghízott. Régebben is duci volt, de most nagyon-nagyon duci lett.
Engem nagyon izgat a változás, még jobb lett a szex és nagyon tetszik, hogy meghízott. Vágyak szintjén szeretném, hogy maradjon ilyen.
Viszont tudom, hogy egészségtelen és fogynia kellene valamennyit mert ez tényleg sok. Nem akarok neki ártani.
Szerintetek nagy kérés, ha megkérem, hogy rövid időre (pl. karácsonyig) még ne fogyózzon és maradjon ilyen duci? Hogy egy ideig még élvezhessem hogy ilyen? És ezzel együtt megígérem hogy utána teljes erőbedobással támogatom a fogyását.
Lányok, szerintetek ez túl nagy vagy túl önző kérés? Ti mit tennétek, ha a pasitok ilyet kérne?
26/L
Első (második) válaszoló, aki kidobná:
nem egészen értelek.
Én elfogadom így is, meg akkor is, ha le fog fogyni. Én csak arra kérném, hogy várjon még a fogyózással egy kicsit (ő már elkezdené).
""Tudod mi a meghizás pontos oka?"
Életmódváltozás. Mióta elkezdett dolgozni (tavaly nyár), kevesebbet mozog és nagyon sokat eszik. 20 kilót hízott egy év alatt."
Ez oké, hisz aki sokat alszik pl. az nem hízik el attól...
Akkor úgy kérdezem, tudod mi a sok evés pontos oka?
egy fogyókúrát megkezdeni nagyon nehéz és ha már rászánta magát tényleg komolyan, akkor ne kérj ilyet... főleg ha az egészségéről van szó, mert az a legfontosabb
viszont ha nincs meg még ilyen komolyan benne az elhatározás, akkor megkérheted... nekem srác ismerőseim panaszkodtak pl. hogy barátnő fogyni kezdett és nem jön be nekik így annyira :D mondjuk tényleg nem értem, mert nem tudom, ezzel tisztában volt-e a lány
24l
Szerintem nem gáz ha duci, de ne korlátozd a jogát, hogy fogyózzon. Egy idő után lehet, hogy ellustul, vagy magától abbahagyja. Pl: az én barátnőm is nagyon fogyózott, lement 80-90 kilóra a 100+-ból, aztán mikor már fél éve jártunk, minden visszaszedte, néha mondom neki h tornázzon, de csak ímmel-ámmal megy edzeni.
Remélem, sregítettem a probléma megértésében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!