Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos kérés ez barátnőmtől?
Nem jogos, de én sem akarnék olyan férfivel együtt élni, akinek vannak mások felé anyagi 'kötelezettségei'. Anyuka mit csinált egész életében?
És én nem is akarok gyereket, ha akarna a párod, akkor meg végképp megoldhatatlan lenne, hogy folyik el a pénz.
Ez azért sok mindentől függ. Mióta vagytok együtt, mennyire komoly a dolog, mennyire terveztek közös jövőt, anyagiak terén hogy terveztek (bérlés, kassza kérdés, költségek megosztása stb.) és főleg, hogy arányaiban ez hogy érinti a fizudat.
Mert azért lehetnek olyan esetek, amikor látszik, hogy nem fogtok tudni egyről a kettőre lépni, mert a szülőt támogató félnek kb. nem marad semmi megtakarítása a szülőnek adott összeg miatt, nincs nyaralás, nem nagyon tudtok semmire gyűjteni, egyik hónapról a másikra éltek. Ez hosszú távon is kiszámíthatatlan (meddig lesz így, mi lesz ha még több pénz kell, nagyobb kiadás merül fel stb.).
Persze ha a nettó 800 ezres fizudból adsz neki 50 ezret havont az más kérdés.
A nő stílusa megint más kérdés.
Mondjuk pár infót dobhatnál.
- Te és az ő fizuja?
- Mennyit adsz anyunak?
- Hitelek?
- Baba?
- Lakás?
- Melók?
"Anyuka mit csinált egész életében?"
Esetleg felnevelte a fiát? Visszataszító egy megjegyzés.
Ami a kérdést illeti: sokat elárul a nőről. Nekem épp elég volna, hogy megbizonyosodjak róla: nem egymáshoz valók vagyunk.
17.
Pedig jogos a kérdés!
Itt olvasom folyton, a Gyakorin, hogy a női válaszolók mind diplomásak, havi 800 körül keresnek, lakásuk van. És modell külsejűek! >:)
"Esetleg felnevelte a fiát? Visszataszító egy megjegyzés."
Az én anyám is felnevelt engem meg a tesómat, és nem kell eltartani, mert a szakmájában elismert, jól megfizetett felnőtt.
19-nek: Nem mindenkinek adatik millermami, akkor őket bele kell lőni a Dunába? Undorító, hogy azokat szóljátok le, akikben a szülők iránti szeretet a róluk való gondoskodásban is megnyilvánul. Döbbenetes, hová aljasult a világ: ha nem vagy gazdag, szart se érsz, mehetsz a kukába. Hányinger.
/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!