Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire jogos kérés ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos kérés ez barátnőmtől?

Figyelt kérdés
Kezdjük az elején, én 32 éves barátnőm 38, most tervezzük az összeköltözést, és azt tudni kell elöljáróban hogy édesanyám otthon nem él túl jó anyagi körülmények között, ezért mindig segítem őt pénzzel, és amikor mondtam ezt barátnőmnek teljesen ki volt akadva, hogy akkor hagyjuk is az egészet, ha én még az anyámon is akarok segíteni miközben vele élek együtt. Szerintetek? Teljesen le hidaltam, mert elég flegma bunkó stílusban közölte ezt velem.

2024. jan. 19. 16:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Igen, neked írtam. Bocsi, azt hittem arra gondolsz, mert ott is az volt, hogy elvileg tűzifára adott, a lány írta ki a kérdést és a többség neki adott igazat, páran viszont ki voltak akadva, hogy mit szól bele, neki semmi köze hozzá, hogy a párja mit csinál. Egy időben elég sok kérdés volt erről, van ami jobban kifejtve, van ami nem. Szóval még az is lehet, hogy egyről beszélünk, csak te pont egy olyat olvastál, amiben nem volt ott a háttérsztori.
2024. jan. 19. 17:44
 12/28 anonim ***** válasza:
26%
ilyen nő nekem nem kéne. jól mondja, ne folytassátok van ez a típusú nő aki szét akarja ugrasztani a családot velem is próbálta ezt csinálni hasonló. toxikus az ilyen.
2024. jan. 19. 17:58
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem jogos, de én sem akarnék olyan férfivel együtt élni, akinek vannak mások felé anyagi 'kötelezettségei'. Anyuka mit csinált egész életében?

És én nem is akarok gyereket, ha akarna a párod, akkor meg végképp megoldhatatlan lenne, hogy folyik el a pénz.

2024. jan. 19. 18:14
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Én a leírtakban nem olvastam, hogy kérés lett volna, inkább hiszti. Hát nem tudom, mennyivel támogatod az anyádat, meg ő (az anyád) mennyit tett a saját öngondoskodásáért, vagy csak rajtad élősködik... Szóval ennek fényében lehet hogy zavaró lehet a partnerednek ha nagyon sokat áldozol rá. De az agresszív stílus alapból nem fair. Ha nem tetszik neki, nem kell összeköltözni ;)
2024. jan. 19. 20:02
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért sok mindentől függ. Mióta vagytok együtt, mennyire komoly a dolog, mennyire terveztek közös jövőt, anyagiak terén hogy terveztek (bérlés, kassza kérdés, költségek megosztása stb.) és főleg, hogy arányaiban ez hogy érinti a fizudat.

Mert azért lehetnek olyan esetek, amikor látszik, hogy nem fogtok tudni egyről a kettőre lépni, mert a szülőt támogató félnek kb. nem marad semmi megtakarítása a szülőnek adott összeg miatt, nincs nyaralás, nem nagyon tudtok semmire gyűjteni, egyik hónapról a másikra éltek. Ez hosszú távon is kiszámíthatatlan (meddig lesz így, mi lesz ha még több pénz kell, nagyobb kiadás merül fel stb.).

Persze ha a nettó 800 ezres fizudból adsz neki 50 ezret havont az más kérdés.

A nő stílusa megint más kérdés.

2024. jan. 19. 20:29
 16/28 anonim ***** válasza:
54%

Mondjuk pár infót dobhatnál.

- Te és az ő fizuja?

- Mennyit adsz anyunak?

- Hitelek?

- Baba?

- Lakás?

- Melók?

2024. jan. 19. 20:50
 17/28 anonim ***** válasza:
6%

"Anyuka mit csinált egész életében?"

Esetleg felnevelte a fiát? Visszataszító egy megjegyzés.

Ami a kérdést illeti: sokat elárul a nőről. Nekem épp elég volna, hogy megbizonyosodjak róla: nem egymáshoz valók vagyunk.

2024. jan. 19. 21:34
 18/28 anonim ***** válasza:
13%

17.

Pedig jogos a kérdés!

Itt olvasom folyton, a Gyakorin, hogy a női válaszolók mind diplomásak, havi 800 körül keresnek, lakásuk van. És modell külsejűek! >:)

2024. jan. 19. 21:57
 19/28 anonim ***** válasza:
73%

"Esetleg felnevelte a fiát? Visszataszító egy megjegyzés."

Az én anyám is felnevelt engem meg a tesómat, és nem kell eltartani, mert a szakmájában elismert, jól megfizetett felnőtt.

2024. jan. 20. 03:10
 20/28 anonim ***** válasza:
25%

19-nek: Nem mindenkinek adatik millermami, akkor őket bele kell lőni a Dunába? Undorító, hogy azokat szóljátok le, akikben a szülők iránti szeretet a róluk való gondoskodásban is megnyilvánul. Döbbenetes, hová aljasult a világ: ha nem vagy gazdag, szart se érsz, mehetsz a kukába. Hányinger.

/F

2024. jan. 20. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!