Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés lenne, ha a barátnőmtől szeretném, ha főzne vagy sütne nekem?
Attól függ, hogy te meg tudod-e csinálni ugyan ezt. Mindenki annyit várjon el amennyit ő is teljesíteni tud. Ha te nem tudsz főzni akkor ezt nem várhatod el a párodtól sem. Igazából ez a főzzön NEKEM dolog számomra elég undorító. Nem vagy már gyerek gondolom akire főzni kell.
De az teljesen elvárható, hogy valaki tudjon legalább alap kajákat megcsinálni NEKTEK. Nem neked, nektek.
Rendszeresen? Akkor lehet.
Ha csak úgy vágysz rá, hogy mondjuk egy szombati napon főzzön neked, az nem.
Te ismered. Ha tudod róla, hogy szereti csinálni, nem nagy kérés, ha nem szereti, akkor igen.
De milyen érdekes, pont ma gondolkoztam el, hogy miért van bennem ez a zsigeri ellenszenv a főzés iránt. Az elvárás miatt. 10 éves korom óta hallgatom, hogy nem lesz férjem, ha nem főzök, és soha nem tanultam meg a saját örömömre főzni. Mennyire abszurd, hogy felnőtt emberként azon görcsölök, egy másik felnőtt embert mivel etetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!