Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy kérés lenne, ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kérés lenne, ha a barátnőmtől szeretném, ha főzne vagy sütne nekem?

Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 22:33
1 2
 11/13 acelsziv ***** válasza:
0%

5. Te egy nagy ökör vagy.

Ergo akkor én is elvárhatom az asszonytól, hogy fúrjon, faragjon, cipelje a háromajtós szekrényt stb... Ugye?

Ja nem.

2019. júl. 1. 07:58
 12/13 anonim ***** válasza:

"cipelje a háromajtós szekrényt" - Cukipofa, ha te egyedül cipeled a háromajtós szekrényt, és nem vagy Herkules vagy Hulk vagy Superman, vagy valami hasonló nagy erejű szuperhős, akkor hamar sérvet fogsz kapni...

Mellesleg nő létemre én is tudok bánni a szerszámokkal, nem kell mindenhez segítség, falba fúráshoz meg inkább azért kell, mert nem tudom, hol mennek vezetékek, egy szakértő meg tudja (egy nem hozzáértő férfi ugyanúgy nem tudja, mint én, és ha elkezd kóklerkedni, ahelyett, hogy segítséget kérne valakitől, aki ért hozzá, lehet, hogy nagyobb kárt csinál).

2019. júl. 1. 10:43
 13/13 acelsziv ***** válasza:

12: valami travi lehetsz.

Persze oylan jó kiforgatni más szavait, de attól még egy ökör pitsa maradsz.

2019. júl. 1. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!