Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vállalnád férfiként a szeretet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnád férfiként a szeretett nő gyerekeit úgy, hogy neked így sosem lesz saját?

Figyelt kérdés
A szituációban én vagyok a nő. Egyedül nevelem a gyerekeimet, nincs szükségem anyagi támogatásra ehhez és a gyerekeknek is van apjuk. Ezt csak azért írtam le, mert eszemben sincs más nyakába tolni őket, DE! Úgy alakult, hogy egy nagyon jó, évtizedek óta tartó baráti kapcsolatom szerelemmé fordult át és nagyon bizonytalan vagyok. Ő mindig is vágyott saját gyerkőcre és a kora alapján, mint férfinek, erre még lenne is lehetősége. Én egészen biztosan nem fogok már szülni. Ő azt mondja, hogy rengeteget gondolkozott ezen és képes lenne elfogadni, én viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez így működne. Most ott állunk, hogy szeretne szeretni engem/minket, én viszont behúztam emiatt a kéziféket... Sok-sok beszélgetés vár ránk, így nem is az a kérdés, hogy mi mit csináljunk. Az érdekelne, hogy ti mennyire lennétek elfogadóak ebben (40+ életkorban)?
2024. jan. 10. 13:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

"Kell keresni egy olyat, akinem mással akarja eltarttatni kölkeit."

Szerintem neked lenne érdemes keresned valakit, aki vállalja olyan felnőttek korrepetálását, akiknek kihívásai vannak szövegértés terén.

2024. jan. 10. 15:43
 22/23 A kérdező kommentje:

Ő is mindig azt mondjak, hogy ne gondolkozzak helyette, de hát na, ismer... Hajlamos vagyok mindent tűlgondolni. Pláne egy válással, két gyerekkel a hátam mögött egy ilyen érzékeny szituban, amikor egy jó baráti kapcsolat forog kockán. Most még vissza lehetne lépni, de igazatok van. Mindenki vállalja a saját döntéséért a felelősséget, én nem tudom helyette. Az az igazság, hogy féltem a lelkemet... de ha ő azt mondja, akkor nem tehetek mást, mint bízom.

A normális kommenteket köszönöm, a többiekre meg nem tudok mit mondani, jókat nevettem. :)

2024. jan. 10. 22:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem nevelném más gyerekeit, szóval nem, akkor is ha nem tetszik ez valakiknek :D
2024. jan. 13. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!