Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vállalnád férfiként a szeretet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnád férfiként a szeretett nő gyerekeit úgy, hogy neked így sosem lesz saját?

Figyelt kérdés
A szituációban én vagyok a nő. Egyedül nevelem a gyerekeimet, nincs szükségem anyagi támogatásra ehhez és a gyerekeknek is van apjuk. Ezt csak azért írtam le, mert eszemben sincs más nyakába tolni őket, DE! Úgy alakult, hogy egy nagyon jó, évtizedek óta tartó baráti kapcsolatom szerelemmé fordult át és nagyon bizonytalan vagyok. Ő mindig is vágyott saját gyerkőcre és a kora alapján, mint férfinek, erre még lenne is lehetősége. Én egészen biztosan nem fogok már szülni. Ő azt mondja, hogy rengeteget gondolkozott ezen és képes lenne elfogadni, én viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez így működne. Most ott állunk, hogy szeretne szeretni engem/minket, én viszont behúztam emiatt a kéziféket... Sok-sok beszélgetés vár ránk, így nem is az a kérdés, hogy mi mit csináljunk. Az érdekelne, hogy ti mennyire lennétek elfogadóak ebben (40+ életkorban)?
2024. jan. 10. 13:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10%
Egy nő sem ér ennyit. Kell keresni egy olyat, akinem mással akarja eltarttatni a kölkeit. Sosem értettem, hogy lehet egy férfinak olyan kis önbecsülése, hogy egy p#náért ennyire alámegy.
2024. jan. 10. 14:24
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
11 ez nem ilyen fekete fehér...persze látszik bevagy fásulva.
2024. jan. 10. 14:27
 13/23 anonim ***** válasza:
12%

Igaza van 11-nek. Előbb utóbb úgyis fel fogja neki hányni, hogy miatta nincs saját gyereke.

Nő nem jönne össze elvált gyerekes apával, nem nevelné. Akkor a férfi miért ne tehetné meg, vagy gondolkodhatná ugyanúgy?

2024. jan. 10. 14:28
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
10. vagyok, hiába pontoztok le, ezek igen is NAGYON FONTOS kérdések, a döntéshez!
2024. jan. 10. 14:34
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Kell keresni egy olyat, akinem mással akarja eltarttatni a kölkeit.

Nyilván más cél nem is lehet, mint veled eltartatni az x db gyerekét.

2024. jan. 10. 14:36
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

Barátnőmnél pont így van. Barátnőmnek 2 volt férjtől van 2 gyereke(pontosabban az egyik még nem volt, zűrös válás.)

A pasija nála fiatalabb. Ő megmondta neki az elején, hogy ő már nem fog szülni (valószínűleg azóta már nem is tudna.) A pasi azt mondta, ok. megpróbálja elfogadni(akart előtte saját gyereket). Kb.2,5 éve vannak együtt. Én nem hiszek benne, hogy nem fogja meggondolni magát a pasi, de szerintem így érdemes belemenni. Élvezd a kapcsolatot, örülj, ha úgy alakul, hogy örökké tart, de azért tudd, hogy meggondolhatja magát. Nem is lehet haragudni rá azért. Nem hazugság. Most valószínűleg tényleg azt gondolja, nem lesz máshogy, de ezt senki nem tudja előre. És nem tehet róla senki, se te, se ő.

2024. jan. 10. 14:53
 17/23 anonim ***** válasza:
97%

40 felett neki is elment a hajó. Ő se lesz fiatalabb. Ha most szülne neki valaki, akkor is 60+ lenne, mikor érettségizik. Ha megéli!

Ő viszont nem valakit akar, hanem téged. Ráadásul ha évek óta barátok vagytok, akkor valószínűleg elég jól ismeri a gyerekeid is, nem zsákbamacskát vesz. Pontosan tudja, hogy mit vállal. Nevelőapa lehet, ami még mindig jobb, mintha egyáltalán nem élheti át az apaság semmilyen formáját. Egy olyan nővel, akit ismer és szeret, ahelyett, hogy még ki tudja meddig várna a "leendő gyerekei anyjára". Aki lehet, hogy nem jön.

Szerintem meg add át magad a szerelemnek, élvezd ki, éld át, aztán legrosszabb esetben mégse működik, és szakítás lesz. Túl lehet élni, az élet megy tovább.

Ha most elutasítod, akkor a fájdalom lehet, hogy ugyanakkora, de lemondasz a lehetőségről is, hogy boldogok legyetek.

A legjobb kapcsolatok barátsággal indulnak.

2024. jan. 10. 14:54
 18/23 anonim ***** válasza:
17%
10. Vagyok megint. Hiába a sértődés, és a lepontozás, jogosak a kérdéseim!
2024. jan. 10. 14:59
 19/23 anonim ***** válasza:
47%

Ha annyira akart volna gyereket, akkor lenne neki 40 felett.

Mellesleg ebben a korban már inkább ne akarjon apa lenni.

Most már inkább a nagypapságra kéne készülődnie. (azért nem mindegy, hogy 41 vagy közelebb van az 50-hez.)

2024. jan. 10. 15:07
 20/23 anonim ***** válasza:
69%
18 a kérdés szempontból nem releváns.
2024. jan. 10. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!