Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rányomhatja a bélyegét az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rányomhatja a bélyegét az eddigi élet rossz minösége, és a rossz nagyszülő nevelés az összes párkapcsolatra amibe belekezdek?

Figyelt kérdés
28 éves koromig 1 pasim volt aki 2 évig járt hozzánk, de a nagyszülők azt sem nézték jó szemmel. Érzelmileg zsaroltak, szidtàk előttem,mert alacsonyabb volt és jóval idősebb is, 2 gyerekkel.. próbálták elüldözni. Leköltöztem hozzâ, de 3 hét utàn visszajöttem nagyszülőkhöz, de még annak ellenére is jött udvarolni fél évig. Utàna én mondtam, hogy elég nem fog menni. Eközben is folyamatosan oltogattak. Utána 2 évig semmi. Most benne vagyok 1 kapcsolatban de erre is véleményényeznek, buzdítanak hogy hagyjam itt, fikâznak pedig már nem vagyok otthon. Most meg azon pattognak, hogy nem megyek hetente haza. Nagyon nehéz a dolgom mert otthon nem engedtek még főzni sem, mosni sem, semmit és mindent most tanulok. Ott rettentő szigor volt, cseszegetés minden it nincs mégsem tudok beilleszkedni, mert itt meg túl lazán vesznek mindent és igénytelenség ahhoz képest mint ami nàlunk volt otthon. Miért nem jó nekem sehol? Miért hàborog a lelkem, akárhova megyek?
2023. dec. 26. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

10

Reménykedjünk...

Csak viccelek ám. :D

2023. dec. 26. 12:38
 12/24 A kérdező kommentje:
Rettenetesen el vagyok keseredve.
2023. dec. 26. 12:41
 13/24 anonim ***** válasza:

12

Ne szórakozz már, most akkor mégis félni kell tőled? F*szom, már ez is kezdi.

:D nyugi, csak fel akarlak kicsit vidítani, bár... lehet, hogy épp ezzel okozok nagyobb kárt. 🤔😐

2023. dec. 26. 12:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Értem a viccelődésed és köszönöm is. Én is ilyen voltam. Az alaptermészetem életvidàm, de valaki mindig megtör.
2023. dec. 26. 12:49
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

#13: Inkább fejezd be, gondolom a prágai esetről beszélsz. De inkább felejtsd el.

Kérdező:

Hosszú folyamat lesz amíg le tudod úgymond vetkőzni a régi szokásokat. Szakember segíthet valamilyen módon, de a munka a tiéd. Én azt javaslom, hogy a nagyszülőkkel egyáltalán ne tartsd a kapcsolatot még telózás szintjén sem, mert visszahúznak abban, hogy gyógyulj.

2023. dec. 26. 12:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ez is egy nagy baj. Hogy egy idő után hiányozni kezdenek,ha nem keresnek, vagy én nem keresem őket. Nagyon bonyolult ez.
2023. dec. 26. 12:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha felismred a hibákat, akkor változtass rajta.
2023. dec. 26. 12:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Akârmibe is kezdek egy rövid idő után vissza akarok menekülni hizzâjuk, pedig minden törekvése mely igyekeztem onnan eljönni.
2023. dec. 26. 12:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem a #15 vagyok, de egyetértek vele.

Azért van ez így, mert egyedül érzed magad és persze ez hasonló mint a Stockholm-szindróma. El kéne kezdeni nélkülük létezni, mert nagyon nem jó hatással vannak rád.

2023. dec. 26. 12:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Befejezem most már tényleg. Bocs, igen, a Prágai eset, gáz. Így karácsonyra ez senkinek nem hiányzott. Idióta "Amerikai szokás" egyébként. Értelmetlen is, főleg ha még főbe is lövi utána magát. Gyáva és értelmetlen dolog is.

Kérdező, a szüleiddel mi a helyzet ha szabad kérdezni?

2023. dec. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!