Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak sem segít semmit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak sem segít semmit a pasija,és mégis mindig fáradt? Hogy kezelitek/kezeltétek? Elhagytátok az ilyen embert emiatt?Vagy elhagynátok,ha az ő részét is nektek kellene csinálni mindenben otthon?És megbeszélés ellenére sem változna a helyzet?

Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 17:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt hogy ingyen cselédje legyek egy felnőtt férfinak. Az, hogy nem alkoholista és nem kurvázik, az alap, nem pedig pozitívum. Hagyd el, majd az anyja továbbra is kiszolgálja
2023. dec. 25. 18:43
 22/32 anonim ***** válasza:

El.

N 31

2023. dec. 25. 19:14
 23/32 anonim ***** válasza:

Egyen étteremben vagy pizzát dobozból akkor, kézzel-lábbal, igyon ásványvizet palackból, ruháit vigye mosodába, és legalább a szemetet vigye ki. A takarítást megcsinálom helyette.

Az én párom még sütni is szokott.

2023. dec. 25. 19:18
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom, miröl beszélsz, nálunk is ez volt, ez van. Az elözö pasim hozzá se nyúlt semmihez a háztartásban, ráadásul rendetlen is volt. Minden este munka után arra jöttem haza, hogy levettem a kabátomat és fél órát pakoltam utána. A hétvége ugyanolyan volt, mint hétköznap, kidolgoztam a belem. Elképzelhetetlen volt, hogy akárcsak fél órát fekszek a heverön és nem csinálok semmit. Állandóan hulla fáradt voltam, semmire nem volt idöm. Arra hivatkozott, hogy ö fizikai munkát végez, én meg szellemit, és ö fáradt a házimunkához. Na ennek vége is lett, bár nem csak emiatt, a többi dolog se passzolt.

Aztán lett egy új párom. Ö se ismeri a házimunkát, és meg is mondta, hogy minek csináljon ö bármit is, itt minden tiszta. Persze hogy az, mert én takarítok. Én akkor már tudtam, hogy mi lesz ebböl, így már az elején megmondtam neki, hogy én se a cselédje, se a bejárónö nem vagyok, így találjunk valami megoldást, különben nem lesz jó. Erre azt találtuk ki, hogy lesz egy takarítónönk, aki kéthetente jön, és felesben fizetjük. Ebbe nagyon szívesen belement, nincs is belöle vita. Ezen felül kipakolja a mosogatógépet, áthúzza az ágynemüt, kiviszi a szemetet, elpakolja a szárítóról a ruhákat, eteti a kutyát és a macskát, általában bevásárol. Én mosok, vasalok, teregetek, stb. Így nagyon sok idönk marad egymásra is és mind a ketten tudunk pihenni.

Kérdésedre válaszolva, ha megbeszélés nem hoz eredményt és továbbra is elvárja, hogy dolgozd ki a beled, amíg ö döglik, akkor természetesen szakítanék. Ha az anyja mártírkodik, az az ö dolga, de ha neki ez a természetes, hogy öt a nö kiszolgálja, akkor egyértelmüenk keressen hozzá másik partnert.

2023. dec. 25. 19:26
 25/32 A kérdező kommentje:
Ahogy leírtátok,várhatok én bármilyen csodát,változni nem fog.Ha eddig sem tette meg,ezek után sem fogja,mert megszokta a rendetlen életmódot,minden téren. Változtatni nem is akar, ha szólok összeveszünk,és mindent cseszegetésnek vesz. Időt pazarolok csak rá, nincs életem,nincs jövőm, energiám sem mert elmegy az állandó veszekedésekre. Neki van ideje tv-t meg szgépet nézni nap közben,meg este is,nekem meg semmire,mert helyette is csinálom a melót, amit neki kellene,közös háztartás esetén. Az anyja meg még azt mondta,csináljak meg helyette mindent, ha nem akarom,hogy állandó veszekedés legyen..Persze..majd hülye leszek. Ennek így kampec.
2023. dec. 25. 19:31
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö, ennek semmi jövöje. Ha nem szakítasz, 20 év múlva is te fogsz helyette meggebedni, miközben ö fekszik a tv elött. Ez nem csak rendetlenség, hanem a teljes érzelmi intelligencia, beleérzöképesség hiánya. Egy párkapcsoltaban tudni kell megbeszélni a dolgokat, de ha ö mindent cseszegetésnek vesz, az nem kommunikáció. Ha öt nem érdekli, hogy te fáradt vagy, te is szeretnél magadra idöt szánni, akkor menjen a búsba.
2023. dec. 25. 19:42
 27/32 anonim ***** válasza:
11%
Mert az asszony dolga a takaritás,mosás stb. Én meg főzök. Ennyi.
2023. dec. 25. 20:22
 28/32 anonim ***** válasza:
96%
27 remélem mosogatsz is meg a konyhát azért takarítod, mert anélkül egy állandóan főző férfi istencsapása.
2023. dec. 25. 22:03
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Azt az asszony megoldja.
2023. dec. 26. 10:01
 30/32 anonim ***** válasza:
46%
Hát, ha te igénytelen vagy ahhoz hogy megoldd magad után.. Remélem legalább jól főzöl valamennyire.
2023. dec. 26. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!