Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak sem segít semmit a pasija,és mégis mindig fáradt? Hogy kezelitek/kezeltétek? Elhagytátok az ilyen embert emiatt?Vagy elhagynátok,ha az ő részét is nektek kellene csinálni mindenben otthon?És megbeszélés ellenére sem változna a helyzet?
Az anyja egy kretén, hogy ilyet mond. Az én párom mos, takarít, kádat sikál, szerel, emeli a nehéz dolgokat. Én főzök, mert ő nem szeret, én meg igen, de cserébe mosogat. Elpakolja a ruháit a szárítóról, ha vasalt ing kell neki, nem rám tolja a munkát, megmutattam, hogy kell, azóta megcsinálja. Amit a te pasid csinál, az a cselédtartás.
Anyám úgy él, ahogy te, szereti, nincs rá szava, én képtelen lennék rá. Ha neked fontos az, hogy kivegye a részét a munkából a társad, a mostani meg nem hajlandó, akkor lehet tovább keresgélni.
"Döntsd el,jobb lenne,ha csinálná a dolgát, de utána elmenne kocsmázni,vagy nem csinál semmit, de itthon van,nem qvázik,nem iszik,nem cigizik.."
Vannak olyan emberek, akik megcsinálják a dolgukat, és utána nem qváznak,nem isznak, nem cigiznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!