Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az alábbi dolgok együttélés során? Nálatok hogy van és mit gondoltok roluk? (közös kassza, mindent megbeszeles, közös programok stb)
Nem vagyunk még teljesen közös kasszan, de a párom
(F) szeretne ha a kicsit nagyobb kiadások elott egyeztetnenk, másik tudta nélkül ne vásároljuk meg mondván hogy úgyis közös lesz majd később.
Saját programok pl edzés addigra időzítése, amikor ő amúgy sem ér rá v neki is van elfoglaltsága.
Nem akarja h buliban hajnalig maradjak vagy fesztiválozni menjek, vagy nélküle nyaraljak másokkal. Nem érti h miért akarnám ezt v mi értelme van külön és h minek akarok külön csinálni ilyen dolgokat.
Egyszer az ő családját latogassuk közösen hétvégente, egyszer az enyemet, de nem akarja h egyedül hazamaszkaljak es őt otthon hagyjam addig egyedül, ha ő nem tudná jönni. Szerinte ezeket együtt kell ilyenkor már csinálni, nem normális h ott hagyom őt és külön megyek.
Nem érti, h miért akarok külön utazni vagy amikor pl vennék magamnak egy nagyobb dolgot, miért azt mondom hogy magamnak veszem, nem azt, hogy kettőnknek. Ilyenkor az a kérdése, hogy akkor most mindent külön csinálunk? Nem közösen tervezzük a jövőt?
Nem szereti ha sokat iszom vagy tul hangosan v sokat bulizom vagy ha karomkodom.
Nagyon szeretjük egymást csak kíváncsi vagyok h ezek a szokások mennyire működnek hosszú tavon illetve reális elvarasok e mások szerint. Ezért olyanok válaszát várom akiknél ez hasonlóan van és tudnak nyilatkozni h ez mennyire hatékony :)
Amit a párod csinál az HATALMAS vörös zászló. Olyan dolog ami miatt egy kapcsolatból érdemes azonnal menekülni.
A párod egy uralkodó, birtokló ember nárcisztikus hajlamokkal, komoly lelki sérülésekkel.
Soha de soha nem egészséges ha nincsenek külön dolgaitok. Amit a párod akar az egyáltalán nem normális és akkor jársz a legjobban ha már most menekülsz, mert ez bizony csak rosszabb lesz. És ez nem vicc.
Elég sok olyan párt láttam, akiknél az a normális, ami a barátodnál. Nekem személy szerint ez egyáltalán nem férne bele, ennél sokkal függetlenebb típus vagyok és nem is tudnék együtt lenni egy ragaszkodóbb, tapadósabb emberrel - volt már rá példa, ezért is lett vége.
A közös nagy kiadásokat megbeszéljük, de ami külön van és nem befolyásolja a közös életünket, azt nem. A kiadásainkat felesben álljuk, van közös megtakarítási számlánk amire minden hónapban ugyanannyit utalunk, de ezen kívül mindkettőnknek van saját pénze, amivel azt kezd, amit akar. Ha ő új motort vesz ebből, akkor nem kér rá engedélyt, ha én valami nagyobb, drágább utazást, akkor nem kérek rá engedélyt. Elmeséljük egymásnak, de ennyiben ki is merül. A sok közös program és utazás mellett pedig eljárunk programokra és utazni egymás nélkül a barátainkkal és nem sírunk azon, ha valamelyikünk pár napig egyedül van otthon, sőt, élvezzük, hogy csak a miénk a lakás. Nem rángatjuk a másikat olyan programra, amit nem szeret és nem várjuk el azt sem, hogy miattunk ne menjen. Nekünk az a normális, hogy két szuverén, önálló egyén vagyunk és bár szeretjük egymást, nem egymás körül forog az életünk és nem vagyunk állandóan egymás hátsójában. Másnak viszont ez az elfogadhatatlan, szóval a lényeg az, hogy a pár két tagja között egyezzenek az igények..
Sok sok kommunikációra lesz itt szükségetek, ha a vörös zászlók ellenére nem akarod otthagyni, de mindenképp húzd meg még az elején a határaidat, ne áldozd fel magad nagy szerelem oltárán, mert annak soha nincs jó vége.
Na jó, tegnap nem írtad le és nem is kérdeztem, de akkor írd le, hogy neked miért van ezekre szükséged, hogy legalább mi értsük.
33/f
2 eve vagyunk együtt nem gondolnám h bántalmazo, csak szereti ezeket megbeszelni.
Milyen tegnapra gondoltok?
Barátnőm volt ilyen kapcsolatban. Amikor pár év után próbált kilépni belőle, az exe szabályosan üldözte, zaklatta, csaknem rendőrségi ügy lett belőle.
Aki ilyen szinten korlátozni akarja a párját, az mentálisan beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!