Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem bírom őt elviselni? Azt hittem,hogy szerelem is lehet, de akárhogy próbálom szeretni,taszít benne nagyon sok dolog.Mit tegyek? Hagyjam itt,és keressek mást? Elég hosszú a történet..
Merre van ez a falu? Melyik megyében?
Hány éves vagy jelenleg, ha 27 éves korodig éltél a nagyszülőkkel és - ha jól olvasom a sorokból - nagyjából másfél, két éve élsz ezzel a fiúval?
Szerintem "kezet foghatunk" bőven - számomra sem ismeretlen fogalom a lelki terror. (Még párkapcsolatban sem.)
Az én rokonságom nem tűnik annyira befogadónak, csak egy kicsit. Java része vidéken él, kevesen vannak Budapesten, illetve Pest megyében.
Szerintem levelezzünk privátban! Aztán majd meglátjuk, hogyan tovább...
Éppen foglalkoztatott a gondolat, hogy mindenképpen gyarapítanám a barátnőim számát. Viszonylag kevesen vannak, nyilván dolgozik a korosztályom is.
Párkapcsolatom jelenleg van, de eléggé küzdelem megtartani. Viszont egyszer ki kell bírni ezt a harcot...
Most komolyan, 27 évesen ennyire balf.@.sz és élhetetlen vagy? Képes voltál egy számodra undorító senkihez költözni csak azért hogy elkerülj otthonról?
1-amíg otthon éltél, miért nem álltál ki magadért?
2-ha költözni akartál miért nem kerestél egy albérletet, akár lakótárssal, és költöztél el?
Előfordulnak még 30 év körülieknél is ellehetetlenült élethelyzetek! (Ha "elmaradott" faluban lakik, akkor méginkább...)
Olyan munkatársad nincs, akiben megbízol? Esetleg volt osztálytárs? Azoknak a szülei/testvérei/unokatestvérei?
Volt főnököd? Volt munkahelyed? Összesen egy helyen dolgoztál eddig?
Melyik falu? Melyik megyében? Ennek a helynek a honlapján milyen információkat találtál eddig? Megnyitottad? Rákattintál? Rákerestél?
Önkormányzat? Jegyző? Kormányablak? Családsegítő szolgálat?
Legvégső esetben gyámhatóság - de óvatosan! (Max. TÁMOGATOTT DÖNTÉSHOZATAL(!) javasolt.) Vigyázz velük nagyon!
Mindent nem kell elfogadni. Vannak olyan ötleteik mindegyik hatóságnak, amelyikkel nem szükséges feltétlenül egyetérteni.
Munkaügyi központ átképzési lehetőség? Elégedett vagy a fizetéseddel? (Még mindig felajánlanám a privát levelezés lehetőségét.)
Utolsó héten vagyunk a karácsony előtti időszakban.
Talán még nem késtél el a segítség kéréssel. Karácsonyi segélycsomagot talán még tudsz kapni, ha feltétlenül rászoruló lennél.
De mindenképpen fordulj valahova! Ismétlem: írhatsz nekem privátot. Hátha valamilyen módon tudok irányt mutatni.
Ha lehet, nem túl nagy kisregényt. A lényeget inkább. Úgy könnyebben haladnánk előre egy kijelölt útvonalon.
Ez annyira tipikus, hogy egyedül nem tudsz kilépni a xarból, kell valaki, aki megment, de csak másik xarba lépsz át.
Pont az okozza a problémát, hogy mindig mástól várod, hogy megoldja az életedet. Ezért jöttél össze ezzel a pasival is. Azt hitted, hogy ő megment, lesz egy kapcsolatod, ahol megoldják helyetted a problémákat. De nem így történt.
Egyetlen dolgot tehetsz. Óriási szerencséd van, hogy home officeban dolgozol. Bárhonnan tudsz dolgozni. Keress egy albérletet, vagy legalább egy szobát, olyan helyen, ahol több a lehetőség, pl a legközelebbi kisvárosban. HO mellett simán tudsz vállalni egy másodállást, és akkor félre is tudsz tenni, hogy legyen pénz kaucióra. Egyedül tudsz a legjobban spórolni. Ha nagyon kell a pénz, egy hónapig vagy kettőig radikálisan le lehet csökkenteni a kiadásokat. Én is ettem már hetekig pirítóst meg tésztát, hogy a kaján tudjak spórolni. 🙈 Nem vettem abban a hónapban semmit, ami nem létszükséglet. Legolcsóbb wc papír, nem vettem öblítőt, mosószert beosztottam, hogy azt se kelljen, nem vettem habfürdőt, hajbalzsamot, stb. Hiába akkor fogytak el. Hó végén egy egész tisztességes összeget meg tudtam spórolni.
Egy-két hónap alatt megvan a kaució. Egyedülálló nőknek szívesebben adnak ki albérletet, mint kisgyerekesnek vagy fiatal férfinak. Kezdj el keresgélni, nézelődni, hogy hol mennyi az albérlet meg a kaució. Aztán számold ki, hogy ha csak a legszükségesebbet veszed, mennyi idő alatt tudsz annyit összespórolni. Addig adj el mindent, amit lehet, költözni is könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!