Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene egy adatbázis, ahol minden ex megírhatja a történetét, benyomásait az illetőről, hogy lehet ezt megcsinálni?
Ha személyi jogokat nem sértené is, akkor is az emberek minimális százaléka rendelkezik kellő önismerettel ill. a társunkat még kevésbé ismerjük jól, szakítás utan negatív érzelmekkel túlfűtve ritka az aki objektíven tud nyilatkozni az exről. Meg aztán, mindenki mindenkiből mást hoz ki, és mindenki a maga idealjaihoz mérve értékeli a másik tulajdonsagait.
Ebből következik, hogy attól, hogy nekem unalmas volt vele a szex, neked még lehet fergeteges, ha én imádtam a rendszeretetét, attól azzal téged még az őrületbe kergethet, ha szerintem romantikus gesztus, hogy rózsát hoz minden randira, az szerinted lehet giccses és ultragáz.... Attól hogy nekem veszekedésbe és szakítás a torkollott vele a kapcsolat, számodra még lehet hosszútávon a majdnem tökéletes társ.
Így aztán semmi értelme az ilyen minősítésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!