Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy élni, valaki mellett,hogy nem vagy szerelmes az illetőbe, csak "elvagy mellette",és így megöregedni egymás mellett?
10: Tévedsz, az deviancia, ha 2 külön dolog.
Tehát a legtöbb embernek ez nincsen külön.
Már nyilvánosságra hozták, hogy a Kinsey-jelentést és a többi köztudatba épített szexuális tudományos kutatást társadalomleépítés céljából meghamisították. Életfogytiglani fegyházra ítélt sorozatgyilkosok szexuális szokásait tették úgy a köztudatba, mint egészséges, hétköznapi emberekét.
Elég ehhez egy kicsit beszélgetni emberekkel, vagy 1-2-vel szeretkezni is, hogy rájöjj.
"Lehet úgy élni, valaki mellett,hogy nem vagy szerelmes az illetőbe, csak "elvagy mellette",és így megöregedni egymás mellett?"
szerintem idősebb korban a legtöbben már így vannak. elvagytok, támogatjátok egymást, rég kiismerted a másikat mint a rossz pénzt, átéltetek már együtt jót-rosszat. szeretik egymást, ahogy szeretsz egy hozzád nagyon közel álló családtagot, és ennyi. túl sok a vesztenivaló lenne beáldozni azért, mert már nincs lobogó szerelem.
itt a szerelemes fél az aki megszivja az egész történetet, vagy beforul a viszonzatlan együttlétbe, de akár komoly tesi bajokat is szedhet magának az elfojtásból kifolyólag.
az ilyen langyosvizes hasonlat, hogy jobb mint egyedül a beteg emberek találták, ki hogy valamilyen fedő sztorit adjanak annak, hogy képtelenek kilépni a poshadt és éréketlen kapcsolatukból.
Semmi sem rosszabb, mint egy viszonzatlan kapcsolat ahol a másik hátradölve éldegél fiatalon a másik mellett, úgy mint a nyugdijasok, hihetetlen.
Általában szinte minden "szupcsi" kapcsi ilyenné alakul. Rendcsi?
Ez mind olyan cukika:).
Valakiből kiszeretni meg valakit nem szeretni két teljesen különböző kategória.
Más az,ha volt szerelem,megint más,ha soha...Utóbbi esetben egyszer óriási törést fog okozni a nem szerelmes fél a másiknak,amikor megbolondul és elkezdi járni a saját útját.Bár nem vagyok büszke rá,de én is tettem ilyet.Egyébként nem bántam meg,csak azt,hogy fájdalmat okoztam...
Azt hittem,az vagyok/voltam, aztán időközben döbbentem rá,hogy nem,simán kedveltem és ragaszkodtam hozzá egy darabig.
Végül beütött a krach.Akkor mondtam is neki őszintén,mi a helyzet,amikor éreztem már a végét a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!