Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet úgy élni, valaki mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy élni, valaki mellett,hogy nem vagy szerelmes az illetőbe, csak "elvagy mellette",és így megöregedni egymás mellett?

Figyelt kérdés
Úgy kell érteni,hogy az egyik fél szerelmes a másikba, de a másik fél csak elvan az álló vízben úgymond.Kifele egyenlőre nem kacsintgat,de bekövetkezhet akár az is? Ki lehet ezt bírni, egy élet végéig,vagy valamilyen módon kiütközik ilyenkor az elégedetlenség? Fiatal kortól kezdve ilyen 70-80 éves korig.
2023. nov. 27. 14:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10: Tévedsz, az deviancia, ha 2 külön dolog.

Tehát a legtöbb embernek ez nincsen külön.

Már nyilvánosságra hozták, hogy a Kinsey-jelentést és a többi köztudatba épített szexuális tudományos kutatást társadalomleépítés céljából meghamisították. Életfogytiglani fegyházra ítélt sorozatgyilkosok szexuális szokásait tették úgy a köztudatba, mint egészséges, hétköznapi emberekét.

Elég ehhez egy kicsit beszélgetni emberekkel, vagy 1-2-vel szeretkezni is, hogy rájöjj.

2023. nov. 27. 15:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet úgy élni, valaki mellett,hogy nem vagy szerelmes az illetőbe, csak "elvagy mellette",és így megöregedni egymás mellett?"

szerintem idősebb korban a legtöbben már így vannak. elvagytok, támogatjátok egymást, rég kiismerted a másikat mint a rossz pénzt, átéltetek már együtt jót-rosszat. szeretik egymást, ahogy szeretsz egy hozzád nagyon közel álló családtagot, és ennyi. túl sok a vesztenivaló lenne beáldozni azért, mert már nincs lobogó szerelem.

2023. nov. 27. 16:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

itt a szerelemes fél az aki megszivja az egész történetet, vagy beforul a viszonzatlan együttlétbe, de akár komoly tesi bajokat is szedhet magának az elfojtásból kifolyólag.

az ilyen langyosvizes hasonlat, hogy jobb mint egyedül a beteg emberek találták, ki hogy valamilyen fedő sztorit adjanak annak, hogy képtelenek kilépni a poshadt és éréketlen kapcsolatukból.

Semmi sem rosszabb, mint egy viszonzatlan kapcsolat ahol a másik hátradölve éldegél fiatalon a másik mellett, úgy mint a nyugdijasok, hihetetlen.

2023. nov. 27. 16:19
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a "jól elvagyunk semmi különös" szeretet az nem ugyanaz mint az amikor valakik szerelemesek voltak és a lángolás elmúlt és visszamaradt az ebből megmaradt szeretet. Az utóbbi féle szeretetben nagyon is szép, értékes kapcsolatban lehet élni életünk végéig. Az előbbiben inkább a praktikus elméjű emberek élnek max elégedetten.
2023. nov. 27. 16:54
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Általában szinte minden "szupcsi" kapcsi ilyenné alakul. Rendcsi?

Ez mind olyan cukika:).

2023. nov. 27. 16:54
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Valakiből kiszeretni meg valakit nem szeretni két teljesen különböző kategória.

Más az,ha volt szerelem,megint más,ha soha...Utóbbi esetben egyszer óriási törést fog okozni a nem szerelmes fél a másiknak,amikor megbolondul és elkezdi járni a saját útját.Bár nem vagyok büszke rá,de én is tettem ilyet.Egyébként nem bántam meg,csak azt,hogy fájdalmat okoztam...

2023. nov. 27. 20:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
#16 Jól értem: nem voltál az illetőbe szerelmes sose? Akkor miért mentél bele a kapcsolatba...?
2023. nov. 29. 04:37
 18/25 anonim ***** válasza:

Azt hittem,az vagyok/voltam, aztán időközben döbbentem rá,hogy nem,simán kedveltem és ragaszkodtam hozzá egy darabig.

Végül beütött a krach.Akkor mondtam is neki őszintén,mi a helyzet,amikor éreztem már a végét a dolognak.

2023. nov. 29. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Én egy hetet sem tudnék olyan férfival együtt élni akivel nem vagyunk szerelmesek. ( Mi Egyébként 13,5 éve vagyunk együtt és 12 éve házasok is.:)
2023. nov. 30. 12:48
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 És még mindig szerelmes vagy...?
2023. nov. 30. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!