Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted szerelmes beléd a párod?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Szerintem szerelmes belém.
Biztosan tudom, hogy szerelmes belém.
Csak szeretet érez.
Szeretetet sem érez. :(
33 szavazat
1/11 anonim válasza:
Mind a ketten független típusok vagyunk, csak szerelemből vagyunk párkapcsolatban. Szóval szerintem az.
2/11 anonim válasza:
Így 30 év után már nem valószínű.
4/11 anonim válasza:
22 éve együtt, sosem volt belém szerelmes, lehet hogy én sem belé. Sem ő, sem én nem vagyunk pasizós/csajozós típusok, így kitartottunk egymás mellet. Most már azt érzem hogy hiányzik a pezsgés és az izgalom, de ez a hajó már elment.
5/11 anonim válasza:
Imádjuk egymást, ezt biztosan tudom!
6/11 anonim válasza:
Így 22 évnél tartva érdekes lenne ha szerelmes lenne. De szeret, azt tudom.
7/11 anonim válasza:
Kinek mi a szerelem....
Számunkra nem az az igazi szerelem amit sokan ezzel azonosítanak.Ami a kapcsolat eleji randizgatos fellángolás időszakában van.
Nálunk ennél sokkal többről van szó. Ismerjük egymást kívül belül hosszú évek óta, tudjuk milyen a másik ha rossz napja van, ha beteg, ha jó kedve van, ha fel van dobva, ha nyűgös, ha szomorú stb stb. Ismerjük egymás minden rezdülését, jó és rossz tulajdonságait, rigojáit, szokásait, és mindennel együtt végtelenül szeretjük egymást, hiányzik a másik mikor nem látjuk, pl munka közben, és a lehető legtöbb szabadidőt együtt töltjük, mert vágyunk rá. Nekünk ez a szerelem, és igen, mi szerelmesek vagyunk egymásba.
8/11 anonim válasza:
“Csak” 3 eve vagyunk egyutt, erzem, hogy szerelmes belem.
10/11 anonim válasza:
Nem, de miért is lenne belém szerelmes? Én sem vagyok magamba az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!