Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehetséges, hogy valakiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valakiről csak az összeköltözés után derül ki, hogy érzelmileg labilis / agresszív / mentálisan sérült?

Figyelt kérdés
Lehet ezt az első néhány hónapban titkolni/rejtegetni? Még akkor is, ha az összeköltözés előtt is sok időt tölt együtt a két fél, ráadásul akkor még nincsenek gyanús jelek, mert minden idilli?

2023. nov. 27. 14:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10/10!

Az komoly!

Az én volt exem is majdnem összeverekedett az öccsével egy semmiségért.

Remélem nem ugyanaz az exünk.

2023. nov. 27. 19:36
 12/21 A kérdező kommentje:
Itt inkább korábbi traumák, pl az édesanya elvesztése, utána lévő családi viszályok, párkapcsolati problémák fordulnak elő. Valószínűleg ebből kifolyólag talán túlságosan ragaszkodó típus. Illetve az sincs rá túl jó hatással, hogy fiatal kora ellenére gerincproblémái vannak, illetve nem hall túl jól.
2023. nov. 27. 21:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12 - Klassz, hogy már sejted az okokat, de nem kell elviselned a tüneteket.
2023. nov. 27. 21:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem egy ismerősömről. Ő pedig elképesztően empatikus, szóval mindenkit "meg akar menteni", "meg akar gyógyítani".
2023. nov. 28. 07:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 3,5 év volt, akkor kattant be az exem és erőszakoskodott velem, addig jelét nem láttam, hogy dührohamai lennének.
2023. nov. 28. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
15, ugyanezt akartam írni. Nem igaz, hogy mindig lehet látni. Olyan is van, hogy valakinél 2 gyerek után jön ki. Addig bírta az agya, vagy franc sem tudja, akkor érezte úgy, hogy már megteheti. Csak ezt nem szokták elhinni a bántalmazottnak. Az meg a legszebb mikor rá akarják beszélni, hogy legyen kicsit türelmesebb...
2023. nov. 28. 22:14
 17/21 anonim válasza:
100%
aaaaaaz első néhány hónapban még valószínűleg ott a rózsszín köd amitől nem látod a hibáit és igen lehet titkolni eleinte a személyiség hibáit.
2023. nov. 29. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Keves a jo szinesz.. osszekoltoes elott kibukik. Amire itz panaszkodnak , hogy mdgvaltozik hirtelen ott sem az van, ha nem szimplan ugy doglott meg a kapcsolat , hogy a butaja eszre sem vette onmagat..
2023. nov. 30. 13:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez jellemző
2023. nov. 30. 23:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam így, emberünk a kampányidőszakban teljesen más arcát mutatta, mint az összeköltözés pillanatától kezdve. Ijesztő volt, a kedves, nyugodt pasiból csettintésre előtört a dührohamokkal küzdő, kontrolláló, betegesen féltékeny, komplexusos, agresszív állat.

Hozzátaztozik, hogy nagyon kis fiatal voltam és hülye, ma már simán venném időben a jeleket és ívben vágnám ki, mielőtt összeköltözésre kerül a sor. Mondhatnám, hogy tanulópénz, de kicsit drága volt.

Mindenesetre többek között ezért is tanácsos fiatal lányként jó messzire kerülni az idősebb fazonokat, akik kizárólag fiatal lányokra utaznak (lásd itteni kérdések tömege). Nem, nem a bőröd jobb nekik annyival 20 évesen, mint 27 évesen lesz, hanem a naivitásod és a tapasztalat hiánya.

2023. dec. 11. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!