Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valakiről csak az összeköltözés után derül ki, hogy érzelmileg labilis / agresszív / mentálisan sérült?
10/10!
Az komoly!
Az én volt exem is majdnem összeverekedett az öccsével egy semmiségért.
Remélem nem ugyanaz az exünk.
Én jártam így, emberünk a kampányidőszakban teljesen más arcát mutatta, mint az összeköltözés pillanatától kezdve. Ijesztő volt, a kedves, nyugodt pasiból csettintésre előtört a dührohamokkal küzdő, kontrolláló, betegesen féltékeny, komplexusos, agresszív állat.
Hozzátaztozik, hogy nagyon kis fiatal voltam és hülye, ma már simán venném időben a jeleket és ívben vágnám ki, mielőtt összeköltözésre kerül a sor. Mondhatnám, hogy tanulópénz, de kicsit drága volt.
Mindenesetre többek között ezért is tanácsos fiatal lányként jó messzire kerülni az idősebb fazonokat, akik kizárólag fiatal lányokra utaznak (lásd itteni kérdések tömege). Nem, nem a bőröd jobb nekik annyival 20 évesen, mint 27 évesen lesz, hanem a naivitásod és a tapasztalat hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!