Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom be akar korlátozni hosszútávon?
Lehet nem jól írtam ki a kérdést, a sztori a következő:
Párom nem iszik, én alkalmanként 2 hetente 1x, vagy ha szabadságon vagyok, akkor előfordul,hogy minden este, de nem esem túlzásba).
Kapott ajándékba kb fél éve egy röviditalt és mondta nekem, nyugodtan igyak belőle.
Én akkor szoktam rövidet inni, ha rossz a gyomrom, vagy ha beteg vagyok.
Az utóbbi fél évben többször is betegeskedtem, gyomrom is érzékeny, úgyhogy fogyott az italból. Párom mindig jelen volt, mikor ittam belőle.
Aztán tegnap nekem állt, hogy hát én trinyózom-e, mert hogy sok hiányzik az üvegből ( a 3/4 e még megvan).
Őszintén szólva nagyon kiakadtam, hogy gyanúsít,meg úgy állít be, hogy én zugivó alkoholista vagyok ).
Fogtam az üveget is kiöntöttem a lefolyóba.
Sose voltam részeg, max becsiccsentettem, és nevetgéltem. De ennyi.
Már régebben is beszólt néha és bűntudatot ébresztett bennem, ha alkoholt fogyasztottam. Egy időben leállt ezzel, de úgy látszik, most újra kezdi a hülyeséget.
3 éve vagyunk együtt. Ő a férfi.
Volt valaki hasonló cipőben?
Köszönöm a válaszokat.
1 nem biztos, ha nem vezetek akk pl ha szar a gyomrom én is van hogy iszom egy kis (2cnt) Ukoqumot...pedig én ezen kívül sose iszom még egy pohár bort se.
Az hogy kiöntötted a lefolyába..no komment.
Nem feltétlenül iszik minden alkoholista töményet.
Én pasiba se csipem aki ennyit iszik.
1 kupica pálinkát mi is szoktunk időnként inni a párommal, mikor nehéz kaját eszünk, vagy fortyog a gyomrunk valamitől. Szabályosan szétkaratéz mindent odabenn, és jobb érzés, megszünteti a puffadást, stb. Szóval ezt a részét meg tudom érteni.
Azonban egy rendes alkoholista nemhogy nem önti ki a piát, de még az üres üveget is visszaváltja.
"Van, mikor a párom vesz nekem nap végén egy cidert"
"Ja még annyi, hogy párom mondta, kiönti a szeszt, én meg megelőztem."
Kár, hogy ezeket a fontos részleteket eddig nem említetted.
Akkor mi is a kérdésed? Ha ő is vesz neked alkoholos italt, és kínál a sajátjából?
Legjobb, ha nem tartotok otthon semmi ilyesmit, és nem lesz gond.
Majd ha szükséged lesz rá, veszel magadnak egy pici üveggel, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!