Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják olyan sokan, hogy "lakva ismerszik meg az ember"?
Persze, a jelentése és a tartalma egyértelmű, de nekem sokszor ennek van egyfajta negatív kicsengése, holott:
ha két ember elkezd járni egymással, sok időt tölt együtt, mondjuk úgy, hogy a hét nagyobb részében van együtt, mint külön, akkor nem látom, hogy miféle veszélyeket hozhat egy összeköltözés, ha egyébként addig minden tök jól működik.
Mire összeköltöztök, alapból kialakulnak a mélyebb, erősebb érzelmek egy ilyen jól induló kapcsolatban, tehát miért jelentene olyan nagy problémát, ha valakiről csak később derül ki, hogy trehány, széthagyja a dolgait, stb. Egyrészt ezek számomra piti dolgoknak tűnnek a sok jó mellett, másrészt ha szeretsz valakit, úgyis a hibáival együtt fogod elfogadni.
Vagy nektek esetleg vannak konkrét sztorijaitok arról, hogy az összeköltözés még akár egy jónak induló, érzelmes kapcsolatot is tönkretett, hiába a jó kommunikáció a felek között?
Csak a fő kérdésre válaszolva:
Mert az nem elég, hogy elmegy a 2 ember randizni, fagyizni, sportolni, stb., hanem egy zártabb világban (lakásban) egymásra is kell figyelni: egymás igényeiere, zsörtölődéseire, rigolyáira, és ott mutatkozik meg, hogy ki mit bír/nem bír el.
Mert ez az igazság.
Tök jól előadhatod magad a randikon, az 1-2 napos közös hétvégéken, de hogy VALÓJÁBAN milyen vagy, az a másik számára csak akkor derül ki, miután összeköltöztetek.
Más együtt tölteni 2-3 napot, főzni, dumálni, szxelni, kirándulni, meg más együtt élni, amikor kiütköznek olyan dolgok - apróság, ami a másikat az őrületbe kergeti.
Pl egyik fél trehányabb, a másik OCD-s kb, az egyik éjjeli bagoly, a másik hajnalban ébred, együtt alvás de horkol, sokat rugdosódik, nem mosogat rögtön maga után csak 5-6 összegyűlt tányérnál stb.
A legtöbb kapcsolat ezeken siklik el amúgy.
Nekem pl van.
Ő hangosan hallgatta a zenét, amivel megőrjített, mert a fszért nem lehet feltenni egy fülest? Igen, zavar!
Leültem novellát írni-olvasni, milyen különös, akkor jött oda, hogy neki szeretethiánya van.
Ő hétvégén állandóan ment volna, nekem másból sem állt a munkám, mint napi 8 óra pörgésből, NEM akartam hétvégén is túrázni.
Apróságok? Igen, annak tűnnek, végül szakítottam vele x hónap után, mert besokalltam, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!