Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy van az, hogy 30-40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy 30-40 éves közötti párok nem járnak el együtt sehová gyakorlatilag?

Figyelt kérdés
Én magam is 30+ -os vagyok, szingli. A környezetemben (közvetlen és szembeszomszédok) több korombeli pár is lakik, van, aki albérlő, azaz korábban más lakott itt, de ők is fiatal pár voltak...kivétel nélkül mindegyikőjüknél azt látom, hogy ahogy eljön a péntek délután (munkahét vége) mindegyik pár ugyanazat csinálja, mint hétközben: azaz gyakorlatilag ki sem mozdul a lakásából, mégcsak egy sétára sem..se nyáron, se télen, se tavasszal...persze nem mondom, hogy én akkora jövős-menős lennék, de úgy belegondolva, amikor párom volt, mi nem tudtuk megtenni, hogy egy 2-3 hetente legalább el ne menjünk valahová, bármi..vagy ez így normális? A válságra sem tudnám fogni, hisz ahol 2 kereső ember van, ott azért kell lennie pénznek..covid előtt akiket ismertem párokat, ugyanúgy bent gubbasztottak a lakásban hétvégén is, mindegy, hogy milyen évszak volt. Nekem kicsit fura volt..legalább sétálnának egy nagyot, közben bevásárolnának, esetleg beülnek egy kávézóba...de semmi..tudom, mert az ablakaim az utcára néznek, én meg informatikus vagyok, reggeltől estig a gépemhez szíjazva, szóval térfigyelő kamera is vagyok így:D Más is azt látja pároknál, hogy a "maradj otthon" nagyon is szöget vert az életükben? Mi lehet az oka?

2023. okt. 22. 12:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi mászkálunk, általában veszekedünk séta közbe, valahogy mindig akkor jön rá az ötperc a páromra (inkább félóra). De legalább levegőzünk. A többi program az jó, a friss levegő hatására viszont önfeledten féltékenykedni kezd.
2023. okt. 23. 00:59
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Van az a nézet, hogy bizonyos dolgokat csak bizonyos életkorokban lehet csinálni. Bulizni, szórakozni csak 25-ig, házasság után, vagy 30 felett párkapcsolatban meg kötelező beszürkülni, és még a lakóhelyet is csak alapos indokkal szabad elhagyni. Sajnos ennek egyik következménye, hogy annyi, és olyan hamar befásult ember van. Nyilván, ha arról van szó, hogy az illetők egyszerűen nem szeretnek elmászkálni, az megint más helyzet. De sajnos tényleg létező jelenség, hogy 25-30 körül mint ha kötelező lenne befásulni.

Én most vagyok 40, de barátnőmmel ahhoz mérten, hogy mindketten inkább szolídabb, "otthonülősebb" jellemek vagyunk, elég sok helyre elmentünk már együtt. Nyilván ha lenne három gyerekünk, akkor azért nehezebb dolgunk lenne, de nem hinném, hogy valaha olyanokká váljunk, akik ha úgy van, akkor ne mozdulnánk ki.

2023. okt. 23. 16:30
 23/23 A kérdező kommentje:

21: Köszönöm, hogy megírtad!

22: nagyon jól tudok azonosulni a nézőpontoddal, nekem is ilyesmi az ideális. Köszönöm, hogy megírtad!

2023. okt. 28. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!