Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy van az, hogy 30-40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy 30-40 éves közötti párok nem járnak el együtt sehová gyakorlatilag?

Figyelt kérdés
Én magam is 30+ -os vagyok, szingli. A környezetemben (közvetlen és szembeszomszédok) több korombeli pár is lakik, van, aki albérlő, azaz korábban más lakott itt, de ők is fiatal pár voltak...kivétel nélkül mindegyikőjüknél azt látom, hogy ahogy eljön a péntek délután (munkahét vége) mindegyik pár ugyanazat csinálja, mint hétközben: azaz gyakorlatilag ki sem mozdul a lakásából, mégcsak egy sétára sem..se nyáron, se télen, se tavasszal...persze nem mondom, hogy én akkora jövős-menős lennék, de úgy belegondolva, amikor párom volt, mi nem tudtuk megtenni, hogy egy 2-3 hetente legalább el ne menjünk valahová, bármi..vagy ez így normális? A válságra sem tudnám fogni, hisz ahol 2 kereső ember van, ott azért kell lennie pénznek..covid előtt akiket ismertem párokat, ugyanúgy bent gubbasztottak a lakásban hétvégén is, mindegy, hogy milyen évszak volt. Nekem kicsit fura volt..legalább sétálnának egy nagyot, közben bevásárolnának, esetleg beülnek egy kávézóba...de semmi..tudom, mert az ablakaim az utcára néznek, én meg informatikus vagyok, reggeltől estig a gépemhez szíjazva, szóval térfigyelő kamera is vagyok így:D Más is azt látja pároknál, hogy a "maradj otthon" nagyon is szöget vert az életükben? Mi lehet az oka?

2023. okt. 22. 12:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

7 vagyok.

Ez nem feltetlen egyedul.

Nekem pl akármelyik pasival vagyok mindegyik visz a haverokhoz rokonokhoz mindenhova. Es pörgés van allandoan

Egy pasim volt csak eddig aki 4 falas otthon levo de neki autista hajlamai is vannak elég erosen (minden díszpárna is az élén kell álljon, nem mindegy az sem hova teszek le nála egy poharat, meg nem képes ölelve aludni nem érzi az ölelést sem, meg stb)nála én kiégtem mentálisan meg lelkileg. Mintha nem is ember lenne csak vmi mesterséges intelligencia.

Na a kövi barátomma végkimerülésig is voltunk mindig mindenhol.

2023. okt. 22. 14:21
 12/23 A kérdező kommentje:
10: na pont ilyesmikre gondoltam, mint lehetséges okok...köszönöm a válaszod, és egyébként kicsit én is érzek ilyet annak ellenére, hogy vmivel fiatalabb lehetek. Köszi még egyszer.
2023. okt. 22. 14:23
 13/23 A kérdező kommentje:
7: oké, ez is egy életvitel, de látod, nem mindegyik párnak ez jön be. A vég nélküli pörgés nem egyenlő azzal, hogy az jó is, illetve inkább úgy írom, ha neked jó, akkor jó! Én a kettő közé rakom magam, ha párom van, mint számomra megszokott ritmus. Az, hogy a 4 fal között ki milyen, milyen a személyisége, alvási szokásai, szerintem már tök más téma, semmi köze a kérdésemhez, így ezeket nem keverném bele. Egy "pörgős" ember is lehet a 4 fal között egy dühöngő őrült, akinek még netán a keze is eljár..na most akkor a "csendes gyilkos" vagy a "dühöngő őrült" a jobb? :D ugye, hogy kicsit elkanyarodik ez a témától? - szerintem is. ;) Viszont köszi a válaszod, hogy megtiszteltél vele.
2023. okt. 22. 14:32
 14/23 anonim ***** válasza:

Hogy jönnek ide az örúltek?

A kerdes az volt hogy mindegyik x éves pár márcsak otthon ül e.

Hát nem hálisten. Én pl ilyen pasival ki se bírtam.

2023. okt. 22. 14:35
 15/23 A kérdező kommentje:
14: mindegy. ;)
2023. okt. 22. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
"Maradj otthon";)
2023. okt. 22. 16:39
 17/23 A kérdező kommentje:
Igenis, főnök. ;)
2023. okt. 22. 17:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi 50-es pár vagyunk és eljárunk. Meg is őrülnék 4 fal között.
2023. okt. 22. 19:39
 19/23 anonim ***** válasza:
36-40 éves pár vagyunk, és sokat mászkálunk étterem,koncert,bulik,kirándulás....
2023. okt. 22. 21:20
 20/23 A kérdező kommentje:

18: szuper!

19: szuper!

Köszi Nektek!

2023. okt. 22. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!