Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy 30-40 éves közötti párok nem járnak el együtt sehová gyakorlatilag?
7: oké, ha egyedül élsz úgy csinálod, ahogy neked jó, egyik sem jobb a másiknál, tényleg ízlés kérdése és sok minden befolyásolja (mi a munkád, hobbid, stb. - nekem pl. munkám és hobbim is főleg géphez kötött)
8: igazából nem probléma. Akkor lehet csak ennyi az oka, semmi más. Mondom én csak ahhoz tudok viszonyítani, amit én megéltem, amikor párkapcsolatban éltem. Annyira természetes volt, hogy pl. sétálunk egyet a hóesésben, vagy nyáron elmegyünk csokimúzeumba, szabadstrandra, csak úgy fagyizni, sétálni, kirándulni norma fánál, stb. - ismétlem, gond nincs ezzel és inkább attól fura (számomra), mert a környékemen mindegyik pár ilyen, és ugye korombeliek. Mindegy, nem akarok ezzel nézeteltérést, csak érdekelt, akik ilyenek párok, itt elmondják-e esetleg, mi az oka (lehetne sok más oka éppenséggel, de az is ok, hogy egyszerűen csak szívesebben vannak otthon és pont). Köszi a válaszod! Meg visszatérve, én most nem is arról beszélek, hogy minden héten el kell menni valahova...de hogy egész évben ötnél többször nem láttam a párokat elmenni (ebbe a séta is beleszámít:) ), igazából ez a fura, na de nem ragozom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!