Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akar a barátnőm elköltöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátnőm elköltözni tőlem?

Figyelt kérdés

Másfél éve lakunk már együtt Szolnokon, de mind a ketten Budapesten dolgozunk. Ő Budapesten is élt ezelőtt évekig. Egészségügy, hosszú műszakok,ügyeletek,így havi 8-9 alkalommal kell csak feljárnunk. Másfél óra vonatozás.

Az albérlet egy rokonomé, aki külföldön dolgozik, és jelképes összegért a rendelkezésünkre bocsátotta, mondván így tudunk spórolni, félretenni a jövendőbeli otthonunkra.

Viszont a barátnőmnek kezd elege lenni ebből. Kijelentette,hogy velem vagy nélkülem,de visszamegy Budapestre,vállalja inkább azt is,hogy 150-160 ezer alatt nem igen fog találni egy lakást sem, de legalább nem kell többé vonatoznia, és közelebb kerül a szociális bázisához, barátnőihez.

Tudom a pénz nem minden, de mind a ketten harminc évesek vagyunk, a jelenlegi ütemben egy-másfél év múlva egy jó önerővel fel tudnánk venni egy lakáshitelt, a lakást pedig meg tudnánk venni, ennek ellenére kijelentette,hogy nem bírja tovább, a saját lakás gondolata sem érdekli,csak az,hogy visszakerüljön Budapestre, és újra megtalálja önmagát, újra közel lehessen a barátaihoz. Javasoltam,hogy legalább várjuk azt meg,hogy meglegyen a lakás,azt majd akkor kiadjuk, és felköltözünk Budapestre...de azt mondta már fél évet sem bír itt ki,értsem meg.

Ti mit tennétek? Nehéz azt nézni,hogy Én folyamatosan vásárlom a bútorokat, festem, pofásítanám a közös otthonunkat, Ő mégis minden nap facebookon a "Budapesti albérletek csoport"-ot bújja. Nagyon leterhel lelkileg, ezt nézni, és nem tudom kinek van igaza, nekem vagy neki.

Tudom, hiába vagyok Én a társa, nem tudom a barátnők hiánya által keletkezett űrt betölteni, de autónk is van, mind a ketten vezetni is tudunk, és szabadideje is van bőven összehozni egy találkozót a barátokkal, ennek ellenére inkább otthon ül,és kesereg,hogy minden budapesti programból kimarad.

2023. okt. 21. 05:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

"Ez a gyűjtés gyakorlatban úgy fest,hogy keresünk 450-450 ezret nettóban. Én elrakok belőle 250 ezret, Ő fizetés előtt 1 héttel már minusz 10 ezer forintban van. Szóval ezért halad az egész lassan."

Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon nem illetek össze. Teljesen különböző világ, neki más dolgok fontosabbak, igazából nincsenek közös célok. Recept: Szakítás. Mielőbb. Ez már nem gyógyítható. Fiatal vagy, meg fogod találni azt a nőt, akivel közösek a céljaitok.

Bocsánat a nyers képért.

2023. okt. 21. 07:52
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Szóval itt csak te gyűjtesz lényegében. Ez a nő nem akar veled közös életet. Mikor fog leesni?
2023. okt. 21. 08:44
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Komoly problémák és eltérések vannak köztetek.

"Hajlok arra,hogy van benne igazság, de most rögtön nem tudok költözni, várni kéne még egy kicsit, Ő viszont most rögtön megy. Talán a Karácsonyt még itt tölti velem, mondta."

Szerintem már vége van, vagy lesz nagyon hamar ennek a kapcsolatnak Ismerem ezt a fajta mentalitást, már csak a saját érdekei a fontosak, meg amit ő akar, bármi áron. És szerintem már a karácsonyt se fogja megvárni, bármi áron pestre megy, akár odaköltözve valakihez. Majd utólag megmagyarázza miért te voltál "az élhetetlen".

"Ez a gyűjtés gyakorlatban úgy fest,hogy keresünk 450-450 ezret nettóban. Én elrakok belőle 250 ezret, Ő fizetés előtt 1 héttel már minusz 10 ezer forintban van. Szóval ezért halad az egész lassan."

Ez meg a másik nagy probléma. Te gyűjtögetsz és egy életet akarsz felépíteni, ő meg gondolom bulizni akar és elszórja a pénzt.

Úgy tippelném ti ketten teljesen más életszakaszban (és korban) lehettek, és ennek az egésznek a hátulütője az utóbbi időszakban csúcsosodott ki.

Szerintem végül el kell engedned. Élje csak az életét, bulizzon, meg a többi nagyon trendi és divatos dolog. Te pedig remélem találsz egy normális és érett, komoly nőt. Akivel fogsz tudni együtt építeni egy normális életet.

2023. okt. 21. 10:50
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Én is utálom ezt a vonatozgatast. Az életed rámegy. Vegyetek kocsit, azzal mobilosabbak lesztek.
2023. okt. 21. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Vidd be a "Városba", hogy élvezhesse, ahol szeretett és szeretne lenni, és hadd találkozzon a barátnőivel is. Pár ilyen alkalom úgy feldobhatja, hogy utána egy ideig elégedett lesz.

Természetes, hogy te egymagad nem tudod megadni neki a város és a régi barátok élményének érzését.

Attól még veled szeretne lenni, csak hiányzik egy pár (megoldható) dolog.

Mivel szó szerint elmondta, hogy mi hiányzik neki és mit szeretne, így könnyű a dolgod. Ha jót akarsz, megteheted.

2023. okt. 21. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem tőled akar elköltözni. Vonzza a város és a régi barátok.
2023. okt. 21. 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem akarja a közös jövőt. Nem kell még jobban megijeszteni a kérdezőt!

Viszont ez az életvitel így őrület és erre előre kellett volna gondolni. Én bele nem mentem volna! Szolnok-Budapest között így ingázni és egy egész életet munkának áldozni KO. Ő ebben tönkrement és mentális egészsége miatt muszáj tenni valamit. Pontosan azzal fog tönkremenni a párkapcsolat is, ha ebben maradtok. Jó anyagi tervezgetés akárhogyan is, rossz életvitelre és rossz mentális állapotra nem lehet tovább tervezni. Új közös út vagy külön út.

34/F

2023. okt. 27. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!